Rod Stewart vs Ed Sheeran: Ο νέος «πόλεμος» του Hollywood που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμασταν
Hollywood

Rod Stewart vs Ed Sheeran: Ο νέος «πόλεμος» του Hollywood που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμασταν

Rod Stewart vs Ed Sheeran. Ένας «πόλεμος» που κανένας μας δεν περίμενε να ξεκινήσει, αλλά τελικά... ξεκίνησε!

Ο Rod Stewart φαίνεται να ξεκίνησε μία διαμάχη απέναντι στον Ed Sheeran, καθώς τον αποκάλεσε δημόσια «παλιομ@λ#κ$».

Και όχι! Δε το είπε χιουμοριστικά, αλλά το εννοούσε...

Μάλιστα, ο Rod Stewart σε πρόσφατη συνέντευξή του τόνισε πως τα τραγούδια του 32χρονου καλλιτέχνη δε φαίνεται να μένουν στον χρόνο.

Συγκεκριμένα, όταν ο διάσημος καλλιτέχνης ρωτήθηκε για το εάν πιστεύει πως συνεχίζουν να δημιουργούνται διαχρονικά τραγούδια, αναφέρθηκε στο δικό του κομμάτι του 1971, λέγοντας: «Είμαι σίγουρος ότι γίνονται. Εννοείς όπως η Maggie May; Τραγούδια που θα παίζονται σε 50 χρόνια;».

Στη συνέχεια μίλησε για έναν Βρετανό καλλιτέχνη που του αρέσει, αλλά δε θυμάται το όνομά του: «Μου αρέσει ο πώς τον λένε. Ω, γ@μ$το, τέλεια, Rod. Μπράβο. Είναι Βρετανός, πολύ ταλαντούχος και τα τραγούδια του θα υπάρχουν».

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν εννοούσε τον αν εννοούσε τον Ed Sheeran, ο Rod Stewart είπε νευριασμένος: «Όχι, όχι τον Ed, δεν ξέρω κανένα από τα τραγούδια του, παλιομ@λ$κ@ς. Έλεος».

Η άποψη του Rod Stewart για τους νέους καλλιτέχνες:

Ενώ για τους παλαιότερους καλλιτέχνες, οι οποίοι έχουν καταφέρει να παραμείνουν αναλλοίωτοι στον χρόνο δήλωσε:

«Ήμασταν γενναίοι εκείνη την εποχή για να ασχοληθούμε με τη μουσική βιομηχανία. Δεν ξέραμε πού θα μας οδηγούσε, αλλά οι δισκογραφικές εταιρείες ήταν διαφορετικές. Σου έδιναν μια ευκαιρία να δοκιμάσεις. Επίσης, οι άνθρωποι με τους οποίους ήρθα – οι [Rolling] Stones, ο Elton [John] – όλοι μπήκαμε σε αυτό επειδή αγαπούσαμε τη μουσική. Το χρήμα και η φήμη δεν έπαιζαν ρόλο – ήταν μια φλογερή φιλοδοξία να τραγουδήσουμε.

Τώρα είναι περισσότερο του τύπου: Ας δοκιμάσουμε τη μουσική. Δεν χρειάζεται καν να παίξω καλά. Ίσως γίνω πλούσιος. Η φήμη έρχεται πριν από όλα. Το μόνο που θέλουν τα παιδιά είναι η φήμη».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved