«Kinds of Kindness»: Νέα ταινία για τον Γιώργο Λάνθιμο & την Έμα Στόουν - Πότε κάνει πρεμιέρα;

O Γιώργος Λάνθιμος με τη μούσα του Emma Stone ποζάρουν στο κόκκινο χαλί λίγο πριν ξεκινήσει η τελετή (Photo by Michael Buckner/Variety via Getty Images)

Hollywood

«Kinds of Kindness»: Νέα ταινία για τον Γιώργο Λάνθιμο & την Έμα Στόουν - Πότε κάνει πρεμιέρα;

Μετά τον θρίαμβο στα Όσκαρ, το δίδυμο που όλοι αγαπήσαμε, ο Γιώργος Λάνθιμος και η Έμα Στόουν, επιστρέφουν στο κινηματογραφικό γυαλί με τη νέα τους δημιουργία «Kinds of Kindness».

Καλά διαβάσατε! Η Έμα Στόουν και ο Γιώργος Λάνθιμος ετοιμάζουν να κάνουν ένα δυναμικό come back, καθώς πρόκειται να λανσάρουν από κοινού μία ακόμα ταινία που αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 21 Ιουνίου με τον τίτλο «Kinds of Kindness».

5+1 fun facts για το Poor Things: Η ξενάγηση του Λάνθιμου στη Γλασκόβη & το «ατύχημα» της Μπέλλα!

96th Annual Academy Awards - Arrivals

Χόλιγουντ-Καλιφόρνια: Η Emma Stone φτάνει στο Dolby Theatre για την 96η Απονομή των Όσκαρ (Photo by John Shearer/WireImage)

Η Έμα Στόουν, μούσα του Γιώργου Λάνθιμου που κατέκτησε φέτος το δεύτερο Όσκαρ της καριέρας της, φαίνεται πως γεννήθηκε για να γίνει μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της! Και μάλλον τα πάει πολύ καλά...

Στους Έλληνες σινεφίλ, η διάσημη ηθοποιός έγινε αγαπητή κυρίως λόγω του Γιώργου Λάνθιμου που δείχνει να την προτιμά για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους των ταινιών του. Στους σινεφίλ παγκοσμίως όμως έγινε περισσότερο γνωστή ως το κορίτσι του Ράιαν Γκόσλινγκ αλλά και πιο πριν και συγκεκριμένα το 2011 ως συμπρωταγωνίστρια του Άντριου Γκάρφιλντ για την ταινία The Amazing Spider-Man.

Η Έμα Στόουν φέτος κατέκτησε το δεύτερο Όσκαρ της καριέρας της, έχοντας προηγουμένως κερδίσει Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της στην ταινία Poor Things που διεκδικούσε φέτος συνολικά 11 αγαλματίδια, αλλά πήρε τα 4 από αυτά.

emma.jpg
Emma Stone in POOR THINGS. Photo Courtesy of Searchlight Pictures. © 2023 Searchlight Pictures All Rights Reserved.

Η ίδια κατά τη διάρκεια της ευχαριστήριας ομιλίας της στη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ είπε για τον Έλληνα σκηνοθέτη:

«Γιώργο, σε ευχαριστώ για το δώρο μιας ζωής με την Μπέλα Μπάξτερ. Είμαι για πάντα ευγνώμων για σένα. Σε ευχαριστώ που μας κάλεσες όλους να γίνουμε μέλη αυτής της ομάδας. Σας ευχαριστώ».

Εσείς τι λέτε; Θα καταφέρει το «Kinds of Kindness» να φτάσει το αγαπημένο μας δίδυμο για ακόμα μία φορά στην κορυφή;

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved