Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Αν δεν νιώθεις βολικά και άνετα με τον συμπρωταγωνιστή σου, δεν βγαίνει εύκολα το πλάνο»
Showbiz

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Αν δεν νιώθεις βολικά και άνετα με τον συμπρωταγωνιστή σου, δεν βγαίνει εύκολα το πλάνο»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου συμπρωταγωνιστεί για πρώτη φορά με τον Αλκι Κούρκουλο.

«Ο Αλκις, εκτός από όμορφος, είναι αυθεντικός, χαλαρός και πολύ ωραίος τύπος, γι' αυτό και είναι αγαπητός στον κόσμο. Μου αρέσει που θα συνεργαστούμε σε μια τόσο σημαντική θεατρική παραγωγή και περνάω υπέροχα μαζί του» τόνισε στο Πρώτο θέμα.
- Έχουν ακουστεί διάφορα, όπως ότι θα υπάρχουν γυμνές σκηνές.
«Υπάρχει μια ερωτική διάθεση, αλλά το γυμνό με την έννοια που το εννοούμε δεν χρειάζεται, καθότι το θέατρο έχει άλλους χρόνους από την τηλεόραση, όπου στη μεταφορά του συγκεκριμένου βιβλίου υπήρξαν και γυμνές σκηνές. Περισσότερο θα υπονοούνται κάποια πράγματα παρά θα δείχνονται.»
- Προχωρημένες σκηνές έχεις κάνει στην καριέρα σου;
«Έχω κάνει γυμνά στην τηλεόραση, τα οποία όμως αποδόθηκαν με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο αφήνοντας μια θετική αίσθηση στο κοινό. Υπάρχει μια σκηνή που όσα χρόνια και να περάσουν δύσκολα θα ξεχάσω: είμαι ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι με τα πόδια ανοιχτά, σε ερωτική πράξη με τον Γιάννη Βούρο. Είμαστε εντελώς γυμνοί και τα κορμιά μας είναι ενωμένα, με μια μικρή πετσετούλα στα επίμαχα σημεία. Θυμάμαι τι πλάκα είχαμε ρίξει για να ξεμπλοκαριστούμε. Αν δεν νιώθεις βολικά και άνετα με τον συμπρωταγωνιστή σου, δεν βγαίνει εύκολα το πλάνο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved