Ελευθερία Ελευθερίου για χωρισμό με Γεωργίου: «Δεν μου κάνει καλό η προβολή αυτού του θέματος»
Showbiz

Ελευθερία Ελευθερίου για χωρισμό με Γεωργίου: «Δεν μου κάνει καλό η προβολή αυτού του θέματος»

Η Ελευθερία Ελευθερίου σε συνέντευξή της μίλησε για όσα είχε δηλώσει ο πρώην σύντροφό της, Ανδρέας Γεωργίου σχετικά με το ρεπερτόριό της.

Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο πρώην σύντροφός σου, Αντρέας Γεωργίου, σχολίασε τις ρεπερτοριακές σου επιλογές, λέγοντας πως αδικείς τον εαυτό σου...

«Δεν θέλω να μιλάω για τον Αντρέα, δεν είναι σωστό. Ο Αντρέας είπε ό,τι είπε και δεν δίνω βάση σε αυτά. Είπε τη γνώμη του και καλά έκανε. Αν ήταν να μοιραστώ κάτι, το μοιράστηκα μόνο μαζί του και τέλος. Εγώ είμαι υπερήφανη για όσα έχω καταφέρει μέχρι σήμερα, αλλά και για τις επιλογές μου. Σε όλους τους τομείς της ζωής μου».

Θεωρείς ότι μετά από μία σχέση μπορεί να υπάρξει φιλία;

«Ναι, μπορεί. Ίσως όχι άμεσα, αλλά με το πέρασμα του χρόνου. Μόνο εκείνος εξομαλύνει κάποιες καταστάσεις και ξαναφέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά. Αυτό, όμως, δεν το ξέρεις από την αρχή και δεν επιτυγχάνεται πάντα»

Θα μπορούσες, δηλαδή, στο μέλλον να συζητήσεις τα θέματα που σε απασχολούν, ακόμη και τα προσωπικά σου, με τον Αντρέα;

«Το συγκεκριμένο θέμα με φέρνει σε αμηχανία και δεν θέλω να μιλάω γι' αυτό. Έχουμε χωρίσει εδώ και τόσους μήνες, έχω μιλήσει, έχει μιλήσει... Και τέλος! Δεν μου κάνει καλό η προβολή αυτού του θέματος, άσε που έχει περάσει πια και τόσος καιρός. Τι άλλο να πούμε; Ό,τι και να γίνει, ο Αντρέας θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου, όπως κάθε άνθρωπος που πέρασε από τη ζωή μου για κάποιο χρονικό διάστημα. Το ίδιο θέλω να πιστεύω ότι σκέφτεται και εκείνος για μένα, για ό,τι ζήσαμε μαζί».
Πηγή:Omikron

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved