Ντέσσυ Κουβελογιάννη: «Είμαι πολλά κιλά Ελληνίδα για ν’ αφήσω τον τόπο μου!»
Showbiz

Ντέσσυ Κουβελογιάννη: «Είμαι πολλά κιλά Ελληνίδα για ν’ αφήσω τον τόπο μου!»

Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ότι πέρασε οικονομικές δυσκολίες στο παρελθόν αφού έμεινε ξαφνικά εκτός τηλεόρασης.

Πριν από το Ε απείχες από την τηλεόραση...

«Έφυγα περίεργα από τον ΑΝΤ1 το 2008. Μου είχε ζητηθεί να διώξω κόσμο από την ομάδα για να κατεβάσω το κόστος της παραγωγής. Τότε είχα πει "ή όλοι μαζί μέσα ή όλοι μαζί έξω" . Δεν γινόταν να αφήσω τρεις ανθρώπους πρωτοχρονιάτικα χωρίς δουλειά. Ο σταθμός που δεν είναι ίδρυμα, αποφάσισε όλοι μαζί έξω»

Πώς τα έβγαλες πέρα όταν βρέθηκες εκτός χώρου;

«Είχα καλό μισθό στον ΑΝΤ1, αλλά ήμουν η... Ντάλια από το "Παρά Πέντε" , δηλαδή αν είχα θα έδινα για να βοηθήσω να περνάνε και οι άλλοι καλά μαζί μ' εμένα. Μπορεί ο σύζυγός μου να με στηρίζει αλλά μου έλειψε η δουλειά γιατί έχω μάθει να έχω το δικό μου πορτοφόλι».

Τι δουλειά κάνει ο σύζυγός σου;

«Ασχολείται με το εμπόριο χρυσού που και αυτό περνά κρίση. Όταν ήμουν στον ΑΝΤ1 διατηρούσε και ένα cafe bar κοντά στο Caravel , το οποίο έκλεισε λόγω κρίσης».

Εσύ έχεις νιώσει την κρίση στη ζωή σου;

«Βέβαια, και με δύο παιδιά ζεις την αγωνία τού τι θα γίνει στη συνέχεια».

Έχεις σκεφτεί να μεταναστεύσει στο εξωτερικό;
«Έχω πει για χαβαλέ στον Μπάμπη να τα μαζέψουμε να φύγουμε, ζητάνε κόσμο στην Αυστραλία αλλά δεν θα έφευγα. Είμαι πολλά κιλά Ελληνίδα για ν' αφήσω τον τόπο μου! Δεν τους τη χαρίζω τη χώρα μου».

Πηγή:YOU

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved