Ράνια Θρασκιά: Το μεταπτυχιακό και η οικογένεια σε προτεραιότητα
Showbiz

Ράνια Θρασκιά: Το μεταπτυχιακό και η οικογένεια σε προτεραιότητα

Μπορεί η τηλεόραση να είναι η μεγάλη αγάπη της Ράνιας Θρασκιά όμως όταν καλείται να κάνει επιλογές, θέτει άλλα πράγματα σε προτεραιότητα. Όπως είναι το μεταπτυχιακό στις σπουδές της αλλά και η οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον οδοντίατρο Ανδρέαρ Φωτόπουλο.

«Αγαπώ πολύ την τηλεόραση μου έχει δώσει ό,τι έχω ονειρευτεί. Φέτος είχα πρόταση, αλλά δεν το έκανα γιατί είχα άλλες προτεραιότητες» αποκαλύπτει η ίδια στη real και συνεχίζει: «Αν ήταν η εκπομπή των ονείρων μου σίγουρα θα το έκανα! Αλλά φέτος ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου, έπρεπε να συνεχίσω την πρακτική μου για να μπορέσω να πάρω την αδεία ασκήσεως επαγγέλματος ως σύμβουλος ψυχικής υγείας. Παράλληλα είχα ξεκινήσει τη συγγραφή του βιβλίου και το blog μου. Τα έθεσα σε προτεραιότητα γιατί ήθελα να έχω και χρόνο για τα αγόρια μου που είναι σε αρκετά απαιτητικό στάδιο».
Είναι αναμφισβήτητα μια γυναίκα που έχει μάθει να αγωνίζεται, δυνατή, αληθινή, που δεν φοβάται να μιλήσει ειλικρινά για τα συναισθήματά της αλλά και να υποστηρίξει με θάρρος τις όποιες επιλογές της: «Με τρομάζει πολύ ότι μπορεί να μείνω εκτός τηλεόρασης. Επειδή είμαι ήδη τρία χρόνια εκτός έχω μάθει να ζω με αυτή τη συνεχόμενη αγωνία. Φοβάμαι ότι η τελευταία μου εκπομπή μπορεί να ήταν και η τελευταία της ζωής μου... Κάνουμε όμως τις επιλογές μας. Και κάθε φορά κάτι χάνουμε και κάτι κερδίζουμε, δεν γίνεται διαφορετικά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved