Θάνος Πετρέλης: «Η Σοφία είναι μαζί μου για τον Θάνο όχι για τον Πετρέλη»
Showbiz

Θάνος Πετρέλης: «Η Σοφία είναι μαζί μου για τον Θάνο όχι για τον Πετρέλη»

Ο Θάνος Πετρέλης σε συνέντευξή του μίλησε για την σχέση με την σύζυγό του, Σοφία και εξομολογήθηκε ότι έχουν περάσει κρίση.

Κατά τη διάρκεια της πολύχρονης σχέσης με τη γυναίκα σου έγινες δημοφιλής τραγουδιστής, με θαυμάστριες και πειρασμούς ενδεχομένως... Ποιο είναι το μυστικό σας;
«Είναι δύσκολο να διατηρηθεί μια σχέση τόσα χρόνια και, όντως, οι συνθήκες ήταν περίεργες, θεωρώ, όμως, ότι τα πιο δύσκολα τα αντιμετώπισε η Σοφία, όχι εγώ. Εκείνη έπρεπε να βιώνει την κατάσταση και να δείχνει κατανόηση. Δεν ξέρω αν θα είχαμε φτάσει ως εδώ αν ήταν η Σοφία τραγουδίστρια κι έπρεπε να αντιμετωπίζω αυτά που ανέφερες, θαυμαστές και πειρασμούς. Εκτιμώ αφάνταστα το ότι μπορεί και χειρίζεται όλα αυτά που μας συμβαίνουν. Από την άλλη, βασικός λόγος που είμαστε τόσα χρόνια μαζί είναι ακριβώς το ότι γνωριζόμασταν πριν ασχοληθώ με το τραγούδι. Γνώρισε τον Θάνο που ήξεραν οι συγγενείς και οι φίλοι, όχι τον Θάνο Πετρέλη. Μετά δεν ξέρεις αν κάποιος θέλει να κερδίσει κάτι από σένα ή όχι. Με τη Σοφία είμαι χίλια τοις εκατό σίγουρος ότι είναι μαζί μου για μένα».
Έχετε περάσει κάποια κρίση; «Ναι. Στα τόσα χρόνια έχουν προκύψει ρήξεις, λογικό είναι. Ποτέ, όμως, δεν έχει συμβεί ανάμεσα μας κάτι ώστε να φτάσουμε να πούμε, "τελείωσε". Αυτό που στα ζευγάρια λειαίνει τα πράγματα, ακόμα και σε συνθήκες κοφτερές, υπάρχει και σε μας. Φυσικά υπάρχει αγάπη, το "α" και το "ω" σε μια σχέση, άσχετα αν είναι γάμος ή όχι. Και νομίζω ότι πλέον έχουμε αφήσει πίσω τα χειρότερα. Ειδικά όταν έχεις περάσει τη διαδικασία της μετάβασης από άγνωστος "Χ" σε κάποιον συγκεκριμένο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved