Κι όμως η Σίσσυ Χρηστίδου ζύγιζε 100 κιλά – Δείτε φωτογραφία πριν και μετά!
Showbiz

Κι όμως η Σίσσυ Χρηστίδου ζύγιζε 100 κιλά – Δείτε φωτογραφία πριν και μετά!

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να χάσει κάποια κιλά και είναι σε καλό δρόμο. Εδώ και 47 μέρες κάνει δίαιτα και ομολογουμένως έχει χάσει πολλά κιλά!

Η ίδια στο blog της έγραψε ποιο είναι το μυστικό της για να χάσει κιλά... Ποιο είναι; Κοιτά φωτογραφίες της από το παρελθόν, όταν ήταν πολλά κιλά: «Πέρασε λοιπόν και το Πάσχα, και ψέμματα δεν θα σου πω... έφαγα! Και το κατσικάκι μου, και τις πατατούλες μου και το τσουρεκάκι μου και για να είμαι ακριβής, έφαγα και ότι άλλο βρέθηκε στον δρόμο μου. Όμως μόνο εκείνη την ημέρα. Και ευτυχώς δεν το πλήρωσα ακριβά.

Γυρίσαμε λοιπόν στις δουλείες μας όλοι και τώρα πάλι τα κεφάλια μέσα! Το καλοκαίρι είναι στη γωνία. Σου έχω λοιπόν την δίαιτα μου από δω και πέρα. Όμως εκτός από αυτό σου έχω και ένα δικό μου μικρό μυστικό.
Όταν θέλω να μείνω σταθερή στον στόχο μου, κάθε φορά που νιώθω ότι μπορεί να υποκύψω ή είμαι πολύ κουρασμένη και βαριέμαι να φτιάξω όλα αυτά τα ταπεράκια που πρέπει να πάρω μαζί μου στο γραφείο, κοιτάω φωτογραφίες που με εμπνέουν. Φωτογραφίες από γυναίκες που τα κατάφεραν και έχασαν πολλά κιλά. Άλλαξαν την ζωή τους με πίστη και υπομονή και κατάφεραν να γίνουν και να παραμείνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.
Ετσι λοιπόν, για λίγη έμπνευση, για κίνητρο και δύναμη, μοιράζομαι μαζί σου κάποιες από αυτές. Διάλεξε την αγαπημένη σου και κόλλα την στο ψυγείο σου....» έγραψε και πρόσθεσε: «Κλείνοντας μοιράζομαι μαζί σου και την τελευταία φορά που εγώ μεταμορφώθηκα, όταν στην εγκυμοσύνη του πρώτου μου γιου πήρα 40 κιλά. Στην πρώτη φωτογραφία έγκυος 9 μηνών και σχεδόν 100 κιλά (τι ρουφιέσαι βρε γλυκούλα...; χαχαχαχα) και στην δεύτερη ενάμιση χρόνο μετά μόλις 58. Την απόφαση να τα χάσω την πήρα ένα χρόνο μετά την γέννηση του, και 6 μήνες μετά τα κατάφερα. Κανένας δεν μπορεί να μας πείσει ή να μας κινητοποιήσει. Η δύναμη βρίσκεται μέσα μας και είναι μεγάλη.».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved