Νίκος Παπαδάκης: «Δεν “εγκλωβίστηκα” στο τίτλο του ωραιότερου άνδρα»
Showbiz

Νίκος Παπαδάκης: «Δεν “εγκλωβίστηκα” στο τίτλο του ωραιότερου άνδρα»

Ο Νίκος Παπαδάκης σε συνέντευξή του μίλησε για τη ζωή του σήμερα αλλά και για τα καλλιστεία.

Όλα αυτά τα χρόνια έχεις πάρει κάποια μαθήματα ζωής;

«Βέβαια. Νομίζω ότι κανείς πρέπει να παίρνει μαθήματα, γιατί, δεν θέλει να πάρει, τότε κάτι συμβαίνει, υπάρχει πρόβλημα. Αν νομίζεις πως εσύ είσαι πάντα ο σωστός και οι άλλοι δεν είναι, τότε θα πρέπει να το ψάξεις».

Το ότι είχες τον τίτλο ως «ωραιότερος άνδρας στον κόσμο» έκανες καιρό να το αποβάλεις; Έμεινες στον τίτλο ή προ­σπάθησες να τον απομυθοποιήσεις;

«Δε χρειάστηκε να τον αποβάλω, γιατί δεν το πήρα ποτέ τόσο πολύ μέσα μου. Ευτυχώς, δεν εγκλωβίστηκα στο τίτλο του ωραιότερου άνδρα. Εί­ναι ωραίο να σ το λένε, χαίρομαι πάρα πολύ όταν με σταματάνε στο δρόμο και μιλάω με τον κόσμο, αλλά δεν αι­σθάνομαι ως προς κάτι διαφορετικός».

Ποια είναι η διαφορά του τότε Νίκου με τον Νίκο του σήμερα;

«Κοίταξε... Σήμερα αισθάνομαι πιο σίγουρος σε κάποιες αποφά­σεις μου παίρνω. Αισθά­νομαι πολύ καλύτερα από τότε, κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με δου­λειά και με το πώς διαχειρί­ζομαι τις καταστάσεις. Γε­νικότερα, αντιμετωπίζω τη ζωή καλύτερα. Επειδή είμαι άτομο που έχει ταξιδέψει και έχει δει αρκετά πράγμα­τα -και είναι πολύ σημαντι­κό να μπορείς να ταξιδεύεις και να βλέπεις άλλες χώρες, άλλους ανθρώπους, σκέ­ψεις και νοοτροπίες-, αυτό που κάνω είναι να παίρνω τα αρνητικά στοιχεία και να τα αλλάζω προς το κα­λύτερο», δήλωσε στο περιοδικό «ΕΓΩ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved