Κυριακίδης-Λαμπρόγιαννη: «Ο άντρας μέχρι να πεθάνει εξακολουθεί να κάνει σαν παιδί»
Showbiz

Κυριακίδης-Λαμπρόγιαννη: «Ο άντρας μέχρι να πεθάνει εξακολουθεί να κάνει σαν παιδί»

Υπάρχουν επεισόδια από τις δύο προηγούμενες σεζόν όπου νιώσανε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη ότι εφάπτονται πλήρως με τους ήρωές τους; Σαν να είχανε ένα déjà vu της δικής τους ζωής δηλαδή... 

Βλ.Κ.: «Αν και όπως σας είπα είμαστε διαφορετικοί με τον Ηλία, ταυτιζόμαστε στο... άγχος. Είμαστε και οι δύο πολύ αγχωτικοί .τύποι. Εκεί τώρα που βίωσα déjà vu ήταν όταν ως Ηλίας έβαλα το δερμάτινο μπουφάν αναζητώντας ξανά τη χαμένη εφηβεία μου. Το έχω κάνει και ο ίδιος στην πραγματική ζωή. Ο αιώνιος παλιμπαιδισμός του άντρα, που μέχρι να πεθάνει εξακολουθεί να κάνει σαν παιδί!» τόνισε στο Τηλέραμα.

ΔΛ.: «Για μένα δεν υπάρχει αυτό... Είμαι ηθοποιός και κάθε φορά προσπαθώ να συνθέσω ένα νέο πρόσωπο. Ας μην μπερδευόμαστε λοιπόν με δηλώσεις περί ταυτίσεων, γιατί τα όρια ανάμεσα στο πραγματικό και το φανταστικό, το ξένο και το οικείο ενός ρόλου είναι ασαφή, γι' αυτό και πολύ μεγάλη κουβέντα, που δεν εξαντλείται εύκολα. Η Μαρίνα δεν υπάρχει, δεν είναι άνθρωπος, είναι χαρακτήρας, ρόλος...Ένας ρόλος που πλάθω κομμάτι κομμάτι και προσπαθώ κάθε φορά να κολυμπήσω μέσα του»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved