Παπουτσάκη-Πιλαφάς: Η ζωντανή απόδειξη ότι ο γάμος… δεν σκοτώνει τον έρωτα! (φωτό)
Showbiz

Παπουτσάκη-Πιλαφάς: Η ζωντανή απόδειξη ότι ο γάμος… δεν σκοτώνει τον έρωτα! (φωτό)

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγώτης Πιλαφάς είναι η ζωντανή απόδειξη πως ο γάµος όχι µόνο δεν σκοτώνει τον έρωτα, αλλά αντίθετα µπορεί να τον απογειώσει όταν υπάρχουν αληθινά και δυνατά συναισθήµατα.

Η ηθοποιός και ο µουσικός παραγωγός και ιδιοκτήτης γνωστού πολιτιστικού χώρου διασκέδασης στο Μοναστηράκι, παρόλο που σπάνια έχουν ελεύθερο χρόνο για να τον αφιερώσουν στη σχέση τους, φροντίζουν να βρίσκουν ώστε να ανανεώνουν και να κρατούν ζωντανό τον γάµο τους.
Πριν από λίγες ηµέρες, σύμφωνα με τη real, σε ένα διάλειµµα από τις επαγγελµατικές τους υποχρεώσεις, βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για να παρακολουθήσουν την πρεµιέρα της νέας ταινίας του Τάσου Μπουλµέτη «Νοτιάς» και αµέσως µετά συνέχισαν τη βραδιά τους µε ένα δείπνο. Αν και η ώρα ήταν περασµένη, οι δυο τους εµφανίστηκαν στη στοά του City Link στη Βουκουρεστίου και κατευθύνθηκαν σε γνωστό εστιατόριο, που αποτελεί αγαπηµένο τους στέκι. Το ζευγάρι κάθισε σε ένα τραπέζι µακριά από την πολυκοσµία και παρήγγειλε το αγαπηµένο του κρασί. Έδειχναν πολύ ευδιάθετοι και συζητούσαν συνεχώς για διάφορα θέµατα, ενώ λίγο αργότερα απόλαυσαν το δείπνο τους σε άκρως ροµαντική ατµόσφαιρα. Όσοι γνωρίζουν καλά την Κατερίνα Παπουτσάκη λένε πως από τότε που έχει στο πλευρό της τον σύζυγό της είναι σαν να έχει βρει το άλλο της µισό. Άλλωστε, το έχει παραδεχτεί και η ίδια σε συνεντεύξεις της επιβεβαιώνοντας αυτό που υποστηρίζουν πολλοί φίλοι τους, ότι δηλαδή πρόκειται για ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια του χώρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved