Παπανώτας: Η συνεργασία του με την Τσολάκη και ο… ψυχαναγκασμός
Showbiz

Παπανώτας: Η συνεργασία του με την Τσολάκη και ο… ψυχαναγκασμός

Ο Δημήτρης Παπανώταςς συνεργάζεται με την Ελένη Τσολάκη τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο. 

-Πού μοιάζετε και πού διαφέρετε ως χαρακτήρες;

Δημήτρης: «Στην Ελένη βλέπω τα ελαττώματα που είχα όταν ήμουν πιτσιρικάς. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά του Κριού που είχα κι εγώ όταν ήμουν στην ηλικία της. Αυτόν τον φοβερό παρορμητισμό που μπορεί να ενθουσιάζεσαι υπερβολικά με κάτι ή να απογοητεύεσαι σε υπέρμετρο βαθμό. Έχω κάνει πολλή δουλειά με τον εαυτό μου για να λειάνω αυτή την πλευρά του χαρακτήρα μου, και νομίζω ότι τα έχω καταφέρει» τόνισε στο ΟΚ.

Ελένη: Εκτός από παρορμητική, είμαι και ψυχαναγκαστική. Αλλά όσο μεγαλώνω, προσπαθώ να συγκρατώ τον εαυτό μου και δεν είμαι πια όπως ήμουν στα 20 μου. Όταν θα βγω από το σπίτι, θα αναρωτηθώ: «Έκλασα το θερμοσίφωνο; Κλείδωσα την πόρτα;». Αλλά επειδή με ξέρω πια, προσπαθώ, όταν κάνω την αντίστοιχη κίνηση, να είμαι συγκεντρωμένη για να το θυμάμαι»

Δημήτρης: «Αυτά τα ψυχαναγκαστικά που είχε η Ελένη τα είχα κι εγώ, αλλά έχω αρχίσει να τα ξεπερνάω. Παλιά έπρεπε να ποτίζω τον κήπο οπωσδήποτε κάθε τρείς μέρες, να κάνω μπάνιο και να χτενίζω τα σκυλιά μου κάθε εβδομάδα, να βάζω ηλεκτρική σκούπα μέρα παρά μέρα Μέχρι που συνειδητοποίησα ότι αν δεν- έρθει κάποιος και δεν λερωθεί το σπίτι, δεν θα πάθει τίποτα αν το σκουπίσω την τρίτη μέρα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved