Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και ο αγώνας της επιβίωσης με την οικογένειά της
Showbiz

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και ο αγώνας της επιβίωσης με την οικογένειά της

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στο παρελθόν είχε αποκαλύψει πως τα παιδικά της χρόνια µόνο ρόδινα δεν ήταν για εκείνη, τη διαζευγµένη µητέρα της Χρύσα και τα τρία αδέλφια της, όταν όλοι µαζί έφυγαν για τη Σουηδία ως µετανάστες για ένα καλύτερο αύριο.

Η Αλεξάνδρα ήταν µόλις πέντε ετών όταν βρέθηκε σε µία άγνωστη για εκείνη και την οικογένειά της χώρα που αρχικά έµοιαζε αφιλόξενη. Η μητέρα της αναγκαζόταν να κάνει δουλειές του ποδαριού για να µεγαλώσει τα τρία της παιδιά, δουλεύοντας από τις έξι το πρωί σε ένα φτωχό προάστιο της Στοκχόλµης, το Ρίνκεµπι. Η Αλεξάνδρα γυρνάει τον χρόνο πίσω και θυµάται: «Περάσαµε πολλές δυσκολίες. Από τα παιδικά µου χρόνια, τον αποχαιρετισµό µε την Ελλάδα, που µου κόστισε, τα χρόνια στο γκέτο, που µεγάλωσα µε χωρισµένους γονείς, που είχα πάντα πάνω µου τη σφραγίδα της ξένης, που βίωσα τον ρατσισµό, τις µάχες που έζησα στα ΜΜΕ. Πολλές δυσκολίες, αλλά έζησα και πολλές χαρούµενες και µαγικές στιγµές. Είµαι περήφανη που έφτασα ως εδώ µε τις δυνάµεις µου και όχι µε δανεικά φτερά στις πλάτες άλλων!». Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, καθώς δεν πέτυχε µόνο η ίδια η Αλεξάνδρα όλους τους στόχους της, αλλά και η µητέρα της, η οποία κατάφερε να µη λείψει τίποτα από τα παιδιά της.
Τώρα που πλέον ο καθένας τους έχει πάρει τον δρόµο του, ήρθε η στιγµή για να κάνει και εκείνη αυτό που πάντα ονειρευόταν. Χωρίς άγχη και αγωνίες πλέον για την επιβίωση, η κυρία Χρυσούλα απολαµβάνει τη νέα της δουλειά ως ηθοποιός στο σόου των ABBA στη Σουηδία, έχοντας δίπλα της ανθρώπους που τη σέβονται και την εκτιµούν, σύμφωνα με τη real. «Ποιος το περίµενε πως θα είναι αγκαλιές και φιλιά µε τους ABBA, όταν ήρθαµε µετανάστες στη Σουηδία τη χρονιά που κέρδισαν τη Eurovision; Και ποιος περίµενε όλα αυτά που θα συνέβαιναν τόσα χρόνια µετά για εκείνη;» λέει η δηµοσιογράφος. Η κυρία Χρυσούλα παίζει κάθε ηµέρα εναλλάξ µε άλλες δύο κυρίες, ενώ όπως συµπληρώνει η Αλεξάνδρα: «Το κορυφαίο είναι ότι στην παράσταση µιλάνε µόνο ελληνικά. Όλες οι παραστάσεις για την ερχόµενη άνοιξη έχουν ξεπουλήσει και συνεχίζουν και για το επόµενο φθινόπωρο. Της έχει δώσει τέτοια απίστευτη χαρά και ενέργεια στα 70 της χρόνια. Τελικά ποτέ δεν είναι αργά!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved