Ο Αλιάγας στο Μέγαρο για τους πρόσφυγες
Showbiz

Ο Αλιάγας στο Μέγαρο για τους πρόσφυγες

Ο Νίκος Αλιάγας βρέθηκε στην Αθήνα και παρακολούθησε την συναυλία για τους πρόσφυγες.

«Πατρίδες που έγιναν φωτιά». Μια συναυλία και ένα τραγούδι, σε στίχους Μάνου Ελευθερίου και μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που ακούστηκε για πρώτη φορά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

O Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και το International Foundation for Greece (IFG) διοργάνωσαν μία μοναδική συναυλία για τη στήριξη των προσφύγων που φθάνουν καθημερινά στη χώρα μας, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) για την κάλυψη των αναγκών της προσωρινής διαμονής τους.

Καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Κότσιρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πάνος Μουζουράκης, Γιώργος Νταλάρας, Γιώργος Περρής, Μάριος Φραγκούλης μαζί με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων σε μουσική διεύθυνση Χρήστου Χαλκιά ένωσαν τις φωνές τους δίνοντας το παρών αφιλοκερδώς σε αυτή την εκδήλωση που είχε στόχο να ενδυναμώσει την αλληλεγγύη και να συμβάλλει στην κάλυψη των βασικών αναγκών των προσφύγων για την περίοδο που θα παραμείνουν στη χώρα μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved