Ο Γιώργος Νταλάρας με τον ανιψιό του Γιώργο Ζαμπέτα για πρώτη φορά στην ίδια σκηνή
Showbiz

Ο Γιώργος Νταλάρας με τον ανιψιό του Γιώργο Ζαμπέτα για πρώτη φορά στην ίδια σκηνή

Αυτή κι αν ήταν έκπληξη. Ο Γιώργος Νταλάρας την Τετάρτη το βράδυ βρέθηκε στην ίδια σκηνή με τον ανιψιό του Γιώργο Ζαμπέτα, γιο της αδερφής του, Ελένης Νταράλα και του γιου του αξέχαστου Γιώργου Ζαμπέτα

Τα δύο αδέρφια για πολλά χρόνια δεν είχαν και τις καλύτερες των σχέσεων αλλά το αίμα νερό δεν γίνεται τελικά και ότι κι αν έχει γίνει ο Γιώργος Νταλάρας είναι και θα είναι για πάντα θείος του ταλαντούχου νεαρού Γιώργου Ζαμπέτα.

Θείος κι ανιψιός βρέθηκαν να συνεργάζονται στη μεγάλη συναυλία που έγινε στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά για να τιμηθεί το σπουδαίο έργο του Κώστα Βίρβου. Ο Ζαμπέτας jr με τέτοιο DNA από όλες τις πλευρές -μην ξεχνάμε και η μητέρα του είναι εξαιρετική τραγουδίστρια- δύσκολα θα ξέφευγε από την οικογενειακή παράδοση.

Επηρεασμένος κυρίως από τον αξέχαστο παππού του ο Γιώργος τραγουδάει λαϊκά κομμάτια και είναι και πολύ καλός και μουσικός και τραγουδιστής. Στα παρασκήνια φωτογραφήθηκε και με το θείο του ενώ σε βίντεο που ανέβασε από τη συναυλία τραγουδάει ο Γιώργος Νταλάρας, ο Στέλιος Διονυσίου και ο ίδιος τεράστιες επιτυχίες του μεγάλου Έλληνα στιχουργού. Απολαύστε τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved