Ευαγγελία Αραβανή: «Τώρα είµαι µόνη µου και µου αρέσει αυτό»
Showbiz

Ευαγγελία Αραβανή: «Τώρα είµαι µόνη µου και µου αρέσει αυτό»

Για την προσωπική της ζωή μιλάει ανοιχτά η Ευαγγελία Αραβανή τονίζοντας πως θέλει κάποια στιγμή να αποκτήσει την δική της οικογένεια...

Η προσωπική σου ζωή ενδιαφέρει τα Μέσα. Αυτό είναι άβολο;

Φυσικά, δεν µε χαροποιεί καθόλου. Αν ήταν δυνατόν θα προτιµούσα να µην ασχολούνται ποτέ µε το κοµµάτι των προσωπικών µου. Καταλαβαίνω ότι αναγκαστικά λόγω του χώρου είναι ένα κοµµάτι της δηµοσιότητας, ειδικά όταν δεν έχουν κάτι σε επαγγελµατικό επίπεδο να τους κρατήσει απασχοληµένους.

Προσωπικά, σε τι φάση είσαι αυτή τη στιγµή;

Τώρα είµαι μόνη µου και µου αρέσει αυτό. Επειδή έχει µπει πολύ µέσα στη ζωή µου και στην καθηµερινότητά µου το «X-Factor», ασχολούµαι συνεχώς µε τη δουλειά. Έτσι και αλλιώς, περνάει ο καιρός... πολύ γεµάτα, χωρίς βέβαια αυτό να σηµαίνει ότι αν προκύψει κάτι καλό, θα του κλείσω την πόρτα. Πραγµατικά, απολαµβάνω τη φάση στην οποία βρίσκοµαι τώρα, γιατί θέλω να βγαίνω µε φίλους και παρέες -ειδικά όταν έχω την ανάγκη να χαλαρώσω και να περάσω καλά- και από εκεί και πέρα ό,τι είναι να έρθει, καλώς να ορίσει.

Θα ήθελες να κάνεις οικογένεια;

Έχω στο µυαλό µου ότι θέλω να κάνω τη δική µου οικογένεια. ∆εν είπα ποτέ εγώ ότι κοιτάω την καριέρα µου. ∆εν θέλω να περάσουν τα χρόνια, και ειδικά τώρα πια, που δεν είµαι µικρό κορίτσι, όπως πριν από πέντε χρόνια. Ναι, το έχω στο µυαλό µου, λοιπόν.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved