Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν υπάρχουν σκοτωμοί, βιασμοί, βρισίδια και κακές εντάσεις στην σειρά»
Showbiz

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν υπάρχουν σκοτωμοί, βιασμοί, βρισίδια και κακές εντάσεις στην σειρά»

Ο Αλέξης Γεωργούλης μιλά για την σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί. Γιατί πιστεύει ότι ξεχώρισαν οι «Durrels» και ξεπέρασαν σε τηλεθέαση το «Downton Abbey»; 

«Απ' όσο έχω ενημερωθεί δεν ξεπέρασαν μόνο το «Downton Abbey» αλλά και το «The Night Manager». Νομίζω ότι η επιτυχία έγκειται στο ότι δημιούργησε απόσταση με τις άλλες σειρές, γιατί δεν υπάρχουν σκοτωμοί, βιασμοί, βρισίδια και κακές εντάσεις. Το σίριαλ είναι βασισμένο στη δημοφιλή τριλογία «The Corfu Trilogy», μια ωραία ιστορία που διαδραματίζεται στην Κέρκυρα. Δεν ήθελε να εντυπωσιάσει με τραγικές ανατροπές, αλλά είναι με μια αληθινή ιστορία που είναι γεμάτη ανατροπές, σασπένς, ωραία σκηνικά, χωρίς βία. Έτσι, έγινε η κεντρική σειρά του ΙΤν και από την πρεμιέρα του γνώρισε μεγάλη επιτυχία» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

-Αντιμετώπισες κάποια δυσκολία στα γυρίσματα; Είχα καιρό να παίξω στα αγγλικά και αυτό ήταν ένα άγχος. Αλλά ξεπεράστηκε εύκολα γιατί η συνεργασία μας με την πρωταγωνίστρια και εξαίρετη ηθοποιό Κίλι Χοξ με βοήθησε πολύ. Είχαμε χημεία από την αρχή, δημιουργήσαμε μια επικοινωνία μεταξύ μας, δεν ήταν σνομπ με την προφορά μου και με έκανε να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου. Αλλά και η συνεργασία μου με τον βραβευμένο ηθοποιό Τζέιμς Κόσμο ήταν σημαντική. Ο Τζέιμς έχει εκτόπισμα και είναι εξαιρετικός άνθρωπος πέρα από εξαιρετικός ηθοποιός»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved