Παπαδημητρίου: «Ίσως ένα κομμάτι μέσα μου να είναι η παραδοσιακή Ελληνίδα μάνα»
Showbiz

Παπαδημητρίου: «Ίσως ένα κομμάτι μέσα μου να είναι η παραδοσιακή Ελληνίδα μάνα»

Τι κάνει χαρούμενη την Ντορέττα Παπαδημητρίου;

«Τα παιδιά μου, που συνέχεια με κάνουν και γελώ από αυτά που μου λένε, Άλλοτε γιατί δεν τα περιμένω και άλλοτε γιατί απορώ πώς τα σκέφτονται, Η δουλειά μου. Θεωρώ ότι είμαι τυχερή, γιατί αγαπώ αυτό που κάνω. Οι φίλοι μου. Ο άνθρωπος μου» τόνισε στον Τηλεθεατή.

-Ανήκετε στις παραδοσιακές Ελληνίδες μητέρες;

«Τη μητέρα "βάλε τη ζακέτα σου, μήπως κρυώσεις"».

-Με ποιες θα μπλέξουν οι γιοι μου»;

«Είναι μικροί ακόμη. Επειδή έχω αρχίσει να τα σκέφτομαι όλα αυτά, ίσως ένα κομμάτι μέσα μου να είναι η παραδοσιακή Ελληνίδα μάνα. Ωστόσο, ευελπιστώ, όταν έρθει εκείνη η στιγμή, να μπορέσω να το διαχειριστώ. Να τα αποδεχτώ ως φυσιολογική συνέπεια του κύκλου της ζωής. Τη ζακέτα, όσο και να επιμένω, δεν τη φοράνε».

-Έχει εκδηλώσει κάποιος γιος σας καλλιτεχνικές ανησυχίες;

«Προς το παρόν, δεν μου έχει εκδηλώσει κανείς ενδιαφέρον να γίνει ηθοποιός. Ο μικρός, αν και είναι εξωστρεφής και κοινωνικός και του αρέσει να έρχεται στο θέατρο, δεν νομίζω ότι θα ακολουθούσε την υποκριτική. Ο μεγάλος, αν και ασχολείται με την μπάλα, συμμετέχει σε παραστάσεις του σχολείου και στη χορωδία».

-Με ποιες αρχές μεγαλώνετε τους γιους σας;

«Στην παρούσα φάση, τους εξηγώ τι είναι η οικονομική κρίση και ότι δεν είναι εφικτό στη ζωή να έχουμε πάντα ό,τι θελήσουμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved