Ξεπούλησε ο Γονίδης
Showbiz

Ξεπούλησε ο Γονίδης

Τα εικαστικά έργα και οι αγιογραφίες διά χειρός Σταμάτη Γονίδη έγιναν ανάρπαστα, με τους φιλότεχνους celebrities να υποκλίνονται στο (δεύτερο) μεγάλο ταλέντο του.

Ευδιάθετος, ενθουσιώδης, με τη χαρά και την αγωνία του δημιουργού που εκθέτει πρώτη φορά έργα του μπροστά σε κόσμο, ο Σταμάτης υποδέχτηκε στην αίθουσα «Ιωνία» του Δήμου Βούλας φίλους και γνωστούς.

Η κοσμοσυρροή, όπως αναφέρει η εφημερίδα espresso, άρχισε από νωρίς και γρήγορα ο χώρος γέμισε επισκέπτες -θαυμαστές, τραγουδιστές, παρουσιαστές αλλά και ιερείς-, που έσπευσαν να συγχαρούν τον αυτοδίδακτο ζωγράφο και την όμορφη σύζυγό του Κατερίνα Κουργιουξίδου, η οποία στεκόταν στο πλευρό του. Η τιμή εκκίνησης για κάθε έργο ήταν τα 300 ευρώ, ωστόσο οι διάσημοι φίλοι του δημιουργού υποσχέθηκαν να βάλουν πιο... βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς τα έσοδα των πωλήσεων θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Αγιος Νικόλαος - Οικοτροφείο Παιανίας».

Χωρίς να έχει ασχοληθεί ποτέ πριν στη ζωή του με τα χρώματα, τα πινέλα, τον καμβά ή να διδάχτηκε σχέδιο, ο τραγουδιστής ανακάλυψε ότι είχε το χάρισμα και άρχισε να δημιουργεί πίνακες με προσωπογραφίες αγίων. «Δεν γνώριζα πως διέθετα τέτοιο ταλέντο. Χαίρομαι που το ανακάλυψα και μπορώ να δίνω ζωή σε έναν λευκό, άδειο καμβά» δήλωσε στην «Espresso».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved