Ρόμπερτ Ουίλιαμς: «Η γυναίκα μου παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου μέχρι σήμερα»
Showbiz

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: «Η γυναίκα μου παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου μέχρι σήμερα»

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ο άνθρωπος πίσω από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα της δεκαετίας του ’70, ο οποίος ύστερα από 45 χρόνια επιτυχημένης πορείας έχει ακόμη φανατικούς θαυμαστές.

Σας αποκαλούσαν Beatles της Ελλάδας...
«Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε μια τέτοια σύγκριση, όμως ήμασταν ένα πρωτοποριακό συγκρότημα, που άλλαξε τα δεδομένα εκείνης της εποχής. Δουλεύαμε με κομμάτια δικά μας και όχι με διασκευές στις οποίες βασίζονταν τα ελληνικά συγκροτήματα. Απευθυνόμασταν σε ένα κοινό πιο... ψαγμένο. Ηταν και η εποχή της δικτατορίας τότε, οπότε περνούσαμε και διάφορα μηνύματα. Μας καλούσαν κάθε τόσο στη Γενική Γραμματεία για να μας πουν ν' αλλάξουμε στίχους ή να τους προσαρμόσουμε, διότι μας έλεγαν ότι περνούσαμε αντιδικτατορικά μηνύματα στη νεολαία»

Θα είχατε και πολλές εκδηλώσεις θαυμασμού...
«Δέκα χρόνια μετά, το 1982, κάναμε μια επανένωση των Poll και δώσαμε μια συναυλία στον Λυκαβηττό. Είχαν γεμίσει ο λόφος, το θέατρο και η πλατεία και είχε σταματήσει η συγκοινωνία στο Κολωνάκι. Χρειαστήκαμε βοήθεια για να μπορέσουμε να περάσουμε από όλον αυτόν τον κόσμο. Κάναμε 20 λεπτά ν’ ανέβουμε στη σκηνή. Ηταν μια εκπληκτική βραδιά! Κρατάμε τις καλές στιγμές... Με τον Κώστα Τουρνά τα λέμε έξι φορές την εβδομάδα, με τον Σταύρο (σ.σ.: Λογαρίδη) πιο αραιά, αλλά εξακολουθεί το συγκρότημα να είναι στην καρδιά μας και να αποτελεί κομμάτι της ζωής μας»

Πώς καταφέρατε να έχετε μια τόσο ισορροπημένη προσωπική ζωή;
«Οφείλεται στην Αμαλία, τη γυναίκα μου, η οποία ποτέ δεν αντέδρασε. Είναι μια γυναίκα που παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου μέχρι σήμερα. Ο άλλος παράγοντας είναι ότι είμαι ο ίδιος άνθρωπος από τα παιδικά μου χρόνια στην Κυψέλη», λέει ο ίδιος στην εφημερίδα Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved