Γιώργος Παπαδάκης: «Θα γίνω παππούς σε δύο μήνες από τον γιο που έχω από τον πρώτο μου γάμο»
Showbiz

Γιώργος Παπαδάκης: «Θα γίνω παππούς σε δύο μήνες από τον γιο που έχω από τον πρώτο μου γάμο»

Ο Γιώργος Παπαδάκης σε συνέντευξή της μίλησαν για την καριέρα του και την οικογένειά του.

Παρακολουθείτε ψυχαγωγικές εκπομπές;

Αυτό που με ενοχλεί είναι όταν οι άνθρωποι που δουλεύουν στην τηλεόραση λένε ότι δεν βλέπουν τηλεόραση. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη υποκρισία από αυτό. Παρακολουθώ τα πάντα στην τηλεόραση. Είμαι τηλεοπτικό «ζώο». Αν και είμαστε ενημερωτικοί, προσπαθούμε να κάνουμε χιούμορ που να εκτιμάει ο κόσμος. Μέχρι και με μαγιό είχα πει να βγούμε. Πρέπει να είμαι ενημερωμένος για τα πάντα. Αρχικά παρακολουθώ ό,τι αφορά την ενημέρωση, από εκεί και πέρα ό,τι μπορεί με ξεκουράσει. Θα παρακολουθήσω τη Φαίη Σκορδά. Μου αρέσει που με τη Φαίη έχουμε φτιάξει μια γωνίτσα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1που έχει αποδώσει πάρα πολύ. Θυμάμαι την περίοδο που έφυγε ο Γιώργος Λιάγκας από τηλεοπτικός της παρτενέρ, η Φαίη αναγκάστηκε να κάνει μια πολύ δύσκολη νέα αρχή. Την πρώτη ημέρα, λοιπόν, είχα μπει στο πλατό, της είχα κάνει ένα νόημα από μακριά και της είχα πει ότι θα σκίσει. Φυσικά εκείνη συγκινήθηκε και έτρεξε να με αγκαλιάσει.

Πώς χαλαρώνετε;

Για εμένα χαλάρωση σημαίνει στιγμές με τους φίλους και την οικογένεια μου σε χώρους που επιλεγώ εγώ. Γι' αυτό τον λόγο γίνομαι αντικοινωνικός όταν δεν ανταποκρίνομαι σε προσκλήσεις. Σιχαίνομαι τον ψυχαναγκασμό του «εφόσον με καλούν κάπου πρέπει να πάω». Όταν με καλούν άνθρωποι που δεν γνωρίζω, δεν πάω. Επίσης αποφεύγω να πηγαίνω σε πρεμιέρες. Προτιμώ να πληρώνω το εισιτήριο μου και να παρακολουθήσω μια ωραία παράσταση, παρά να κάτσω δίπλα σε ανθρώπους που ούτε χειροκροτούν. Δεν φτάνει που είναι τζαμπατζήδες... Θα γίνω παππούς σε δύο μήνες από τον γιο που έχω από τον πρώτο μου γάμο. Ευτυχώς που έχω τη γυναίκα μου δίπλα μου, που είναι ένας υπέροχος άνθρωπος ο οποίος με ανέχεται διαρκώς. Η γυναίκα μου είναι το στήριγμα μου. Είμαστε παντρεμένοι από το 1991. O γάμος μας είναι «ΑΝΤ1κός». Ήμουν προϊστάμενος της και ερωτευμένος μαζί της κρυφά για έναν ολόκληρο χρόνο. Μια φορά βγήκαμε για φαγητό και από τότε δεν έχουμε χωρίσει ποτέ.

Έχετε σκεφτεί να γράψετε ένα βιβλίο για τη ζωή σας;

Το θέλω πάρα πολύ. Παρ' όλα αυτά, δεν θα ήθελα να γράψω για πράγματα που έχουν σχέση με την τηλεόραση και την καριέρα μου. Δυστυχώς, οι άνθρωποι που ασχολούνται με την τηλεόραση ξεχνάνε τον γραπτό λόγο...

Πηγή:realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved