Αθηνά Οικονομάκου: Πώς ανακοίνωσε στον αγαπημένο της ότι είναι έγκυος;
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Πώς ανακοίνωσε στον αγαπημένο της ότι είναι έγκυος;

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της βιώνει η Αθηνά Οικονομάκου αφού σε τέσσερις περίπου μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Την κουράζουν τα πολύωρα γυρίσματα τώρα που είναι έγκυος;

«Δεν είναι μόνο τα γυρίσματα που σχεδόν κάθε μέρα διαρκούν 10 ώρες, είναι και οι άλλες δραστηριότητές μου, όπως ο σχεδιασμός της συλλογής κοσμημάτων μου, που με κρατούν συνεχώς σε εγρήγορση, αλλά ευτυχώς έχω εύκολη κύηση, χωρίς καμία από τις γνωστές παρενέργειες της εγκυμοσύνης, οπότε τα καταφέρνω μια χαρά. Σίγουρα νιώθω περισσότερη κούραση, όμως σε φυσιολογικά πλαίσια. Αλλά γενικώς, από τη φύση μου, είμαι "σκυλί" που λένε. Έχω δύναμη και αντοχές. Μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους», λέει στο περιοδικό Celebrity ενώ αποκάλυψε πώς ανακοίνωσε στον αγαπημένο της ότι είναι έγκυος.

«Μπορώ μόνο να πω ότι η χαρά του ήταν απερίγραπτη! Ήταν μια τρομερά συγκινητική στιγμή. Ήξερε ότι θα κάνω το τεστ εκείνη την ημέρα, αλλά δεν ήμασταν μαζί όταν το έκανα. Το έμαθε λίγη ώρα αργότερα. Ήταν ένα πολύ όμορφο γεγονός», λέει μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved