Βάσω Γουλιελμάκη: Ερωτευμένη και πάλι! Δείτε με ποιον ηθοποιό έχει σχέση!
Showbiz

Βάσω Γουλιελμάκη: Ερωτευμένη και πάλι! Δείτε με ποιον ηθοποιό έχει σχέση!

Και ενώ όλοι πίστευαν πως η Βάσω Γουλιελμάκη συνεχίζει να ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του γνωστού Κύπριου προπονητή ποδοσφαίρου Νικόδηµου Παπαβασιλείου, η ίδια κατάφερε να κρατήσει µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας για πολύ καιρό τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή. 

Επειδή όµως... ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο, προσφάτως µάθαµε πως η όµορφη ηθοποιός όχι µόνο χώρισε από τον επί περίπου πέντε χρόνια Κύπριο σύντροφό της, αλλά και ότι συνάντησε ξανά τον έρωτα στη ζωή της.
Ο λόγος για τον ηθοποιό Χρήστο Γιάνναρη, µε τον οποίο την περασµένη θεατρική σεζόν συνεργάστηκαν στο θέατρο «Ζήνα» και στην παράσταση «Άµλετ ο Β’», που σηµείωσε µεγάλη επιτυχία, µε πρωταγωνιστές τον Κωνσταντίνο Γεωργίου και τον Βλαδίµηρο Κυριακίδη. Η συγκεκριµένη συνεργασία στάθηκε η αφορµή για να έρθουν πιο κοντά και να υποκύψουν στην ερωτική χηµεία που αναπτύχθηκε ανάµεσά τους. Είχαν γνωριστεί πριν από πολλά χρόνια, µιας και κινούνται στους ίδιους χώρους επαγγελµατικά, όµως οι συνθήκες τότε δεν ήταν οι κατάλληλες για να αναπτυχθεί ερωτική σχέση ανάµεσά τους. Πρόσφατα, όµως, η... µοίρα συνωµότησε για να τους φέρει κοντά. Εκείνη µόλις είχε βγει από µια πολύχρονη σχέση που προφανώς δεν είχε µέλλον. Η χιλιοµετρική απόσταση που χώριζε τη Βάσω από τον Κύπριο σύντροφό της είχε κουράσει και τους δύο. «Οταν ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει. ∆εν υπάρχει δρόµος για επιστροφή. Ούτε θα διεκδικήσω, αν κάτι πάει στραβά. Βάζω τελεία και δεν ξαναγυρίζω πίσω. Για να φτάσουν τα πράγµατα εκεί, σηµαίνει ότι δεν µπορούν να επανέλθουν», είχε δηλώσει παλιότερα σε συνέντευξή της η ηθοποιός, εξηγώντας τον τρόπο µε τον οποίο αντιδρά σε µια σχέση που βρίσκεται σε τέλµα. Κάτι ανάλογο, λοιπόν, φαίνεται πως συνέβη και στην προηγούµενη σχέση της, η οποία έληξε αθόρυβα. Το διάστηµα που µεσολάβησε αφοσιώθηκε στη δουλειά της, έχοντας βέβαια ως προτεραιότητά της την κόρη της, Μαρίλια, που έχει αποκτήσει από τον γάµο της µε τον ηθοποιό Σωκράτη Αλαφούζο. Και κάπου εδώ ήρθε πιο κοντά µε τον Χρήστο Γιάνναρη. Εκείνος µόλις είχε επιστρέψει και εγκατασταθεί µόνιµα στην Αθήνα από τη Γερµανία, όπου βρέθηκε για περίπου τέσσερα χρόνια προκειµένου να δοκιµάσει την τύχη του και στο εξωτερικό. Απογοητευµένος από την κατάσταση που επικρατούσε στην Ελλάδα, αποφάσισε να αναζητήσει την τύχη του εκτός συνόρων. Μάλιστα, είχε πει χαρακτηριστικά τότε: «Tα πράγµατα είχαν σκουρύνει επικίνδυνα στην Ελλάδα. Εκανα µια απόπειρα και δούλεψα ως ηθοποιός στη Γερµανία... Ο αδελφός της µητέρας µου είναι κάτοικος Γερµανίας και έχει τη δική εταιρεία παραγωγής ταινιών µικρού µήκους. Με βοήθησε να µου ανοίξουν πόρτες. Με έφερε σε επαφή µε σκηνοθέτες και έκανα οντισιόν. Εκεί δεν µπορεί να γίνει διαφορετικά. Φανταστείτε ότι για µια ταινία πέρασα δοκιµαστικό, προκειµένου να µπω στη λίστα εκείνων που θα έκαναν επίσηµο… δοκιµαστικό. Τρία χρόνια τώρα πηγαινοερχόµουν. Η κρίση σε αναγκάζει να σκέφτεσαι κι άλλα πράγµατα, γιατί πρέπει να επιβιώσεις. Και όταν δεν σου δίνεται από την ίδια σου τη χώρα η δυνατότητα αυτή, πρέπει να δεις τι άλλο µπορείς να κάνεις. Τώρα αρχίζει κάτι να κινείται».

Πέρυσι γύρισε οριστικά στην Ελλάδα και µαζί µε τη δουλειά στο θέατρο ήρθε στη ζωή του και ο έρωτας για τη Βάσω Γουλιελµάκη, µε την οποία φροντίζουν να είναι διακριτικοί κρατώντας τη σχέση τους µακριά από όλους, σύμφωνα με τη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved