Σοφία Παπάζογλου: «Ένιωσα υπέροχα όλες τις φορές που εμφανίστηκα στο Ηρώδειο»
Showbiz

Σοφία Παπάζογλου: «Ένιωσα υπέροχα όλες τις φορές που εμφανίστηκα στο Ηρώδειο»

Η Σοφία Παπάζογλου σε συνέντευξή της μίλησε για τις εμφανίσεις της στο Ηρώδειο και για την καριέρα της.

Πώς νιώσατε όταν εμφανιστήκατε στο Ηρώδειο;

Ένιωσα υπέροχα όλες τις φορές που εμφανίστηκα στο Ηρώδειο. Είναι ένας πολύ ξεχωριστός χώρος που προκαλεί δέος κι έχει μια άλλη γοητεία. Όμως δεν μπορώ να πω πως ένιωσα κάτι πολύ διαφορετικό από άλλες εμφανίσεις σε θέατρα και σκηνές κι έχω τραγουδήσει σε όλο τον κόσμο σε σπουδαίες παγκοσμίως αίθουσες.

Σας έχουν γίνει προτάσεις για να κάνετε κάτι πιο… εμπορικό; Μια άλλου είδους συνεργασία; Με άλλα ονόματα;

Δεν άφησα ποτέ να εννοηθεί ότι θέλω να κάνω κάτι πιο εμπορικό. Ως εκ τούτου δεν μου έγιναν οι ανάλογες προτάσεις. Αν ήθελα θα μου συνέβαινε.

Ποια είναι η γνώμη σας για τη δισκογραφία και την εξέλιξη του τραγουδιού στις μέρες μας;

Έχει αποδομηθεί κι έχει απαξιωθεί όλο το σύστημα του τραγουδιού στη χώρα μας. Έχει παίξει ρόλο το διαδίκτυο, η playlist σε ραδιόφωνα, τα talent shows και άλλα πολλά. Έχει αλλάξει η κοινωνία και ο τρόπος που ζούμε και βλέπουμε τα πράγματα. Επίσης, η κρίση αντί να μας κάνει να εμβαθύνουμε στον εαυτό μας και σε αυτά που μας συμβαίνουν, μας έκανε πιο ελαφρούς και αδιάφορους. Πιστεύω στην ατομική προσπάθεια που γίνεται και συλλογική στο τέλος. Ο καθένας ας εκπαιδεύσει τα παιδιά του στα καλά ακούσματα. Υπάρχουν και δεν προβάλλονται. Αποσιωπώνται. Ατομική προσπάθεια λοιπόν και κλείσιμο τηλεόρασης!

Θα λέγατε ναι σε ένα τηλεοπτικό talent show ως κριτής;

Δεν θα δεχόμουν. Δεν προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Αφορούν μόνο το θεαθήναι και άλλο ουδέν. Ως εκ τούτου δεν με αφορούν καν.

Τι σας αρέσει να κάνετε τον ελεύθερο χρόνο σας;

Να παίζω με την κόρη μου, να βολτάρω στο κέντρο της Αθήνας που μου αρέσει πολύ, να πηγαίνω για περπάτημα, να διαβάζω, να ακούω μουσικές που αγαπώ.

Πηγή: Το καρφί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved