Χρυσοστόμου: «Δεν υπάρχει σεναριογράφος, κατά τη γνώμη μου, στην Ελλάδα, εκτός από τον Βασίλη Ρίσβα»
Showbiz

Χρυσοστόμου: «Δεν υπάρχει σεναριογράφος, κατά τη γνώμη μου, στην Ελλάδα, εκτός από τον Βασίλη Ρίσβα»

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου μίλησε για την αποχή του από την τηλεόραση.

Τηλεοπτικά θα σε δούμε κάπου;

Όχι.

Για ποιο λόγο;

Δόξα τω Θεώ είχα τρεις προτάσεις, αλλά δεν θέλω να κάνω πάλι κωμωδία. Πόση κωμωδία μπορώ να παίξω; Όχι πολύ. Τον ίδιο ρόλο θα ξαναπαίξω; Δεν θέλω να κάνω κάτι που δεν μου αρέσει και δεν θέλω να κάνω κάτι που θα με εκθέσει. Το όχι που είπα στις προτάσεις που δέχτηκα είναι για επένδυση, δεν είναι από καπρίτσιο. Το κάνω με θυσία και μεγάλο κόπο, δεν είναι ότι έχει λεφτά ο μπαμπάς μου ή εργοστάσιο.

Τηλεόραση βλέπεις;

Καθόλου. Δεν βλέπω τηλεόραση γιατί δεν μου αρέσει τίποτα. Με στεναχωρούν πάρα πολύ η φθηνή παραγωγή και το μελαγχολικό χρώμα που βγάζουν πια τα..σίριαλ. Επίσης, πιστεύω ότι δεν υπάρχει σεναριογράφος, κατά τη γνώμη μου, στην-Ελλάδα, εκτός από τον Βασίλη Ρίσβα..

Είσαι αισιόδοξος για το μέλλον της τηλεόρασης;

Ναι, είμαι αισιόδοξος και ελπίζω πως θα αλλάξει, αλλά αυτό δεν θα συμβεί άμεσα. Η τηλεόραση έχει ακόμα πολλή δουλειά για να γίνει λαμπερή όπως θα θέλαμε να φαίνεται και να έχει ευρωπαϊκή μυρωδιά.

Δεν βλέπεις ούτε τις σειρές στις οποίες πρωταγωνιστείς;

Ποτέ.

Γιατί;

Καταρχάς, για πρακτικούς λόγους. Εκείνη την ώρα παίζω θέατρο. Όμως και πάλι δεν μπορώ να δω μία σειρά στην οποία παίζω, δεν μπορώ να θυμάμαι πώς αισθανόμουν εκείνη την ώρα. Είναι πολύ κομπλεξικό, το ξέρω, και είναι και αρκετά ναρκισσιστικό.

Πολύς κόσμος υποστηρίζει πως μέσα από τη δουλειά σου θα δεις τα λάθη σου και θα γίνεις καλύτερος.

Όχι, για μένα δεν ισχύει αυτό. Εγώ έχω βγάλει αυτή την ενοχή από πάνω μου και το έχω βάλει σε ένα πλαίσιο σαν την κατάρα του θεάτρου. Δηλαδή, ότι όπως έπαιξα εκείνη την ώρα, έπαιξα εκείνη την ώρα και δεν θα μπορούσα να παίξω κάπως αλλιώς. Δεν μπορώ να ανακαλέσω. Η διαφορά με μια τηλεοπτική σειρά είναι ότι υπάρχει απλά μια κάμερα. Για μένα αυτό είναι ένα προϊόν για να το δει κάποιος άλλος, όχι εγώ. Βασικά, ντρέπομαι να με δω. Δεν μπορώ να το ηώ πιο ειλικρινά. Επίσης, δεν μπορώ να δω ούτε άλλα σίριαλ ούτε και κινηματογράφο. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορεί να με πείσει εμένα ότι αυτή είναι μια ιστορία, όταν εγώ ξέρω πώς κατασκευάζεται από μέσα. Στο θέατρο, ενώ ξέρω ότι είναι ψέματα, με πείθει πιο εύκολα και πάντα πάω και παρακολουθώ παραστάσεις όχι ως ηθοποιός, αλλά ως θεατής.

Ποια είναι τα μελλοντικά επαγγελματικά σου σχέδια;

Θα είμαι στην παράσταση «Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα», στο θέατρο «Τζένη Καρέζη» σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved