Στέλιος Κρητικός: «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ωραίο»
Showbiz

Στέλιος Κρητικός: «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ωραίο»

Ο Στέλιος Κρητικός σχολιάζει το γεγονός ότι το σώμα του είναι...φέτες.

Ο δημοφιλής ηθοποιός έχει εμφανιστει στη σκηνή γυμνός, για χάρη του ρόλου του, κάτι που σχολιάζει, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει αν έχει αισθανεί ότι έχει «καβαλήσει το καλάμι».

Σε έχουμε δει να υποδύεσαι ρόλους που απαιτούν να εμφανιστείς ημίγυμνος ή και γυμνός. Αν δεν είχες το κορμί που έχεις θα το τολμούσες;

Καταρχήν δεν θεωρώ τον εαυτό μου ωραίο. Το ότι έχω μία έντονη προσωπικότητα, ναι έχω. Έχω τις απόψεις μου και τις εκφράζω και τις λέω. Πάνω στη σκηνή -επειδή το έχω κάνει-δεν διστάζω ούτε και έχω αναστολές να βγω γυμνός δεν διστάζω ούτε να φορέσω φούστα, ούτε ξανθιά μακριά περούκα. Αυτή είναι η δουλειά μου!

Αν, όμως, δεν είχες το «φέτες» κορμί που έχεις, θα έβγαινες γυμνός στη σκηνή με την ίδια άνεση;

Δε νομίζω πως είναι θέμα άνεσης για να πεις για παράδειγμα πως ο Στέλιος είναι στο μπαλ­κόνι γυμνός. Ο Στέλιος που βγαίνει γυμνός στη σκηνή δεν έχει να κάνει με το σώμα του αλλά με το ρόλο. Ναι, εννοείται ότι θα το έκανα με την ίδια άνεση. Αν ο ρόλος θέλει κάποιον να είναι «φέτες» -που έτυχε εγώ να είμαι- και πρέ­πει να βγω γυμνός στη σκηνή, θα βγω έτσι όπως είμαι. Ίσως, αν ήμουν με κάποια κιλά πα­ραπάνω, να μου έδιναν άλλους ρόλους.

Εξαιτίας της εμφάνισής σου έχεις «καβαλήσει ποτέ το καλάμι;

Όχι, ποτέ δεν το «καβάλησα» γιατί δεν υπάρχει «καλάμι». Στη ζωή μου δεν υπήρξε ποτέ «κα­λάμι». Ήμουν πάντα ένας άνθρωπος που δεν θεωρούσα ποτέ ότι θα γίνω γνωστός και που θα υπάρχουν άνθρωποι που θα με φωνάζουν στο δρόμο με το όνομα μου. Αφού στα σαρανταπέντε μου έχω τον ίδιο ενθουσιασμό όταν μου ζητάνε μια συνέντευξη ή μια φωτογράφηση- δίχως να έχω «καβαλήσει κάποιο καλάμι»- πι­στεύω πως αυτόν τον ενθουσιασμό δεν θα τον χάσω ποτέ.

Πηγή: Grande

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved