Ανασκόπηση 2020: Μαύρη χρονιά - Ποιοι επώνυμοι νόσησαν και ποιοι θρήνησαν δικούς τους λόγω κορονοϊού
Showbiz

Ανασκόπηση 2020: Μαύρη χρονιά - Ποιοι επώνυμοι νόσησαν και ποιοι θρήνησαν δικούς τους λόγω κορονοϊού

Ανασκόπηση 2020: Αυτή η χρονιά ήταν αναμφισβήτητα πάρα πολύ δύσκολη!

Ο κορονοϊός έφερε μια νέα καθημερινότητα, για κάποιους όμως ήταν αρκετά σκληρή!

Πάρα πολύ άνθρωποι παγκοσμίως νόσησαν, ενώ «χάθηκαν και πάρα πολλές ζωές. Δεν ήταν λίγοι όμως και οι εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz που κόλλησαν τον ιό, ενώ κάποιοι από αυτούς «έχασαν» και πολύ αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ποιοι ήταν αυτοί; Ας τους δούμε παρακάτω...

Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν ο Τομ Χανκς και η σύζυγος του Ρίτα Γουίλσον.

O ίδιος ο Τομ Χανκς, ο οποίος έχει πλέον ελληνική υπηκοότητα, είχε ανακοινώσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Η πρώτη Ελληνίδα που είχε ανακοινώσει ότι είχε βρεθεί θετική στον covid 19, ήταν η Χριστίνα Μπόμπα!

Η Χριστίνα και ο Σάκης έκαναν μία μίνι απόδραση στον Παρνασσό και ένας από την παρέα είχε συμπτώματα ίωσης, όταν έκανε το τεστ και βγήκε θετικό τότε ενημέρωσε όλη την παρέα του. Και τα παιδιά έκαναν το τεστ και η Χριστίνα βγήκε το αποτέλεσμα θετικό και αρνητικό του Σάκη!

Λίγες ημέρες μετά και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, κόλλησε και μας το ανακοίνωσε μέσα από τα social media.

Θετική στον κορονοϊό και η Φαίη Σκορδά, όπως είχε ανακοινώσει η ίδια μέσω της προσωπικής της σελίδας στο instagram.

«Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.

Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι», είχε γράψει μεταξύ άλλων!

«Τώρα πληροφορούμαι ότι βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό. Ηθικό ακμαιότατο. Πειθαρχία. Υπομονή. Απομόνωση. Ευτυχώς έχω πολλά βιβλία για διάβασμα. Θα περάσει κι αυτό. Δεν ξέρω τι νομίζει ο Κινέζος, αλλά εμείς φάγαμε τα νιάτα μας στους Βιετκόνγκ!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πρετεντέρης στον προσωπικό του λογαριασμό ανακοινώνοντας με χιούμορ πως νόσησε.

Μετά την ανακοίνωσή του μέσω Instagram, ο Θοδωρής Φέρρης έμεινε σε καραντίνα και λίγες μέρες μετά φιλοξενήθηκε στο δελτίο του ΑΝΤ1 με την Ρίτζα Μπιζόγλη και περιέγραψε την κατάσταση που βίωνε.

Δύσκολες ώρες βίωσαν οι δίδυμες δημοσιογράφοι Βαλεντίνη και Αγαθή Ράντη καθώς όπως ανακοίνωσαν στο Facebook έχασαν ένα πολύ αγαπημένο τους πρόσωπο.

Έκαναν ακριβώς την ίδια ανάρτηση στα social media ανακοινώνοντας πως έφυγε από τη ζωή, λόγω κορονοϊού ο αγαπημένος τους ξάδελφος.

Η άλλοτε συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως είχε βγει θετική στον κορονοϊό.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της πρώην συντρόφου του Έλενας Κώνστα, με την οποία συνεχίζουν να διατηρούν φιλικές σχέσεις, ότι προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, έσπευσε να κάνει και εκείνος το τεστ.

Το πρώτο του τεστ βγήκε αρνητικό, όμως, μετά από λίγο καιρό ανακοίνωσε πως νόσησε!

Πολλοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου θρηνούν ακόμα, καθώς έφυγε από τη ζωή μία γυναίκα με την οποία είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν.

Είχε βάλει τη σφραγίδα της σε μεγάλες παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες σπουδαίων σκηνοθετών.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 68 ετών η σπουδαία σκηνογράφος και ενδυματολόγος, Ιουλία Σταυρίδου.

Ο θάνατός της προήλθε από επιπλοκές του κορονοϊού.

Η Πηγή Δεβετζή η οποία θα συμμετείχε στο show του OPEN, J2US, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Την αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Κοκλώνης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας σχετική ανακοίνωση.

Η ίδια, είχε μιλήσει αποκλειστικά στο gossip-tv.gr, για την περιπέτειά της!

H Ελιάνα Χρυσικοπούλου με τις δύο κόρες της έκαναν το τεστ για τον κορονοϊό και εκείνη βρέθηκε θετική ενώ οι κόρες της ήταν αρνητικές.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μίλησε μέσω skype στην εκπομπή, Πάμε Δανάη για αυτό που βίωνε!

Ο Μάκης Τσέλιος λόγω της πανδημίας έχει αποφασίσει να κλειστεί στο σπίτι του και μίλησε για τον φίλο του που έχασε από COVID-19.

«Έχασα έναν φίλο μου σε ηλικία 42 ετών από κορονοϊό στη Γαλλία και δεν είχε κανένα νόσημα. Ήταν υγιέστατος. Μίλησα μια φορά μαζί του στο κινητό και έζησε δεκαέξι μέρες. Δυστυχώς, νομίζω τους άνδρες τους πειράζει πιο πολύ», είχε πει μεταξύ άλλων.

Έφυγε από τη ζωή στα 53 του χρόνια γνωστός μουσικός από κορονοϊό.

Σύμφωνα με το kozanimedia ο Ζήσης Κασιαράς πέθανε στα 53 του χρόνια από κορονοϊό.

Ο Ζήσης Κασιάρας είχε συνεργαστεί με τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Βασίλη Καρρά, την Πάολα και τον Νίκο Οικονομόπουλο.

H Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η οποία συμμετείχε στο J2US, με μία ανάρτησή της στο instagram της ανακοίνωσε πως μετά από τεστ που υποβλήθηκε για τον κορονοϊό, ήταν θετική και μπήκε σε καραντίνα.

Ένα από τα "θύματα" του κορονοϊού ήταν και η Κατερίνα Ζαρίφη η οποία μετά το θετικό τεστ κλείστηκε στο σπίτι της για να αναρρώσει.

«Ήρθε και η σειρά μου να περάσω τον covid 19...», αρκέστηκε να γράψει στο Facebook ο γνωστός φωτογράφος Σπύρος Πώρος, χωρίς να αποκαλύπτει πώς και με ποιον τρόπο κόλλησε.

Άλλος ένας γνωστός Έλληνας παρουσιαστής που βρέθηκε θετικός στον ιό του Covid – 19.

Μιλάμε για τον παρουσιαστή Μιχάλη Κεφαλογιάννη που μας αιφνιδίασε με το post που ανήρτησε στο Instagram.

Άλλη μια ηθοποιός που νόσησε από τον κορονοϊό ήταν η Πηνελόπη Πλάκα!

Μια ακόμη επώνυμη που νόσησε από κορονοϊό ήταν η Ελισάβετ Μουτάφη.

Η ηθοποιός μιλώντας το μεσημέρι της Κυριακής (8-11) στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, αποκάλυψε πώς βρέθηκε θετική αλλά και πώς κατάφερε να ξεπεράσει τον ιό και να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώσθηκε ο Παναγιώτης Θεόφιλος, ο πρώην παίκτης του Power of Love.

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώσθηκε και ο Τάσος Τρύφωνος.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος» και ραδιοφωνικός παραγωγός, αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή του στον Love FM Κύπρου, ότι βγήκε θετικό το τεστ κορονοϊού που έκανε!

Ο Γιώργος Μαυρίδης νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με κορονοϊό.

Ο ίδιος, δεν μπορούσε καν να μιλήσει στο τηλέφωνο, καθώς μετά από κάθε λέξη που έβγαζε ακολουθούσε βήχας.

Η νεαρή ηθοποιός, Μαρίλια Μητρούση και κόρη των αγαπημένων -επίσης ηθοποιών- Μιχάλη Μητρούση και Ρουμπίνης Βασιλακοπούλουείχε κορονοϊό και είχε μιλήσει και στο gossip-tv.gr για την περιπέτειά της αυτή.

Βαρύ πένθος για τον Αντώνη Κανάκη, αφού πέθανε ο φίλος του, ο 64χρονος επικεφαλής της Επίλεκτης Ομάδας Διάσωσης, ο Σάκης Σωτηράκης.

Ο Σάκης Σωτηράκης έδωσε μάχη με τον κορονοϊό, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, αλλά δυστυχώς κατέληξε.

Βαρύ πένθος και για την Γιάννα Τερζή.

Έφυγε από τη ζωή ένα αγαπημένο της πρόσωπο από το κορονοϊό και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στο social media.

Η Γιάννα Τερζή με ανάρτησή της έχασε ένα πολυαγαπημένο της πρόσωπο από το κορονοϊό και τον αποχαιρέτησε μέσω instastory!

Συντετριμμένος και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από τον θάνατο του φίλου του. Ο θάνατός του βύθισε σε θλίψη όχι μόνο την οικογένεια και τους φίλους του, αλλά και όλη τη Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος για τον 64χρονο Σάκη Σωτηράκη, που σας αναφέραμε και πιο πάνω, που ήταν επικεφαλής της Επίλεκτης Ομάδας Διάσωσης και συμμετείχε σε δεκάδες ομάδες, ανάμεσά τους και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Τον μουσικό παραγωγό, Δημήτρη Μπέλλο, που έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα σε ηλικία 39 ετών από κορονοϊό, γνώριζε και ο Γιάννης Κότσιρας.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης συγκλόνισε με ανάρτησή του στον προσωπικό του στο Instagram.

Βαρύ πένθος και για τον Κώστα Κρομμύδα.

Ο ηθοποιός «έχασε» ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα. Ο Κώστας Κρομμύδας θρηνεί την απώλεια του πατέρα του.

Ο πατέρας του ηθοποιού και συγγραφέα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 χρονών από κορονοϊό.

Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν επίσης οι: Δημοσθένης Γεωργακόπουλος, Χριστίνα Κοντοβά, Τζώννυ Καλημέρης κ.α.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved