Διονυσία Κουκίου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στην κηδεία του Τάσου Μπερδέση
Showbiz

Διονυσία Κουκίου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στην κηδεία του Τάσου Μπερδέση

H κηδεία του Τάσου Μπερδέση έγινε χθες, 1η Ιουνίου, όμως απουσίαζε η πρώην σύντροφός του, Διονυσία Κουκίου.

Ο 39χρονος Έλληνας πυγμάχος έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς, στις 9 το πρωί της Δευτέρας 31/5 επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 22, στη Βάρη, έξω από αθλητικό κέντρο.

Το μεσημέρι της Τρίτης (1-06) συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο στον Άγιο Νικόλαο στη Μιτόπολη Αχαΐας, με την μητέρα του αλλά και την σύντροφό του να τον αποχαιρετούν σε τραγική κατάσταση, μη μπορώντας να πιστέψουν πως έχει φύγει από τη ζωή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, On time και της Σάσας Σταμάτη, η Διονυσία Κουκίου δε μπόρεσε να παρευρεθεί στην κηδεία του Τάσου Μπερδέση, καθώς απουσιάζει στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.

Ωστόσο την Τρίτη σε ένδειξη πένθους για το πρώην σύντροφό της, κράτησε κλειστή την εταιρεία που διατηρεί στην Πάτρα και έκανε σχετική ανακοίνωση στα social media.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Διονυσία Κουκίου είχε φτάσει άλλωστε ένα βήμα πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Τάσο Μπερδέση. Ωστόσο λίγο πριν τον γάμο, οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους.

Όπως αναφέρεται, η Διονυσία Κουκίου πρόσφατα χώρισε και από τον Λαρισαίο επιχειρηματία Μάρκο Βιλανάκη, γνωστό και ως «βασιλιά των τσιγγάνων».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved