Μάγδα Τσαγγάνη: «Έλεγα στον Στάθη Ψάλτη να τρώει, ήταν πολύ αδύνατος»
Showbiz

Μάγδα Τσαγγάνη: «Έλεγα στον Στάθη Ψάλτη να τρώει, ήταν πολύ αδύνατος»

Η Μάγδα Τσαγγάνη μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Στάθη Ψάλτη.

Στο ενεργητικό της έχει συμμετοχές σε περισσότερες από 50 κινηματογραφικές ταινίες και βιντεοκασέτες, αρκετές επιθεωρήσεις και μιούζικαλ, ενώ έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου και της τηλεόρασης!

Ο Στάθης Ψάλτης ήταν αυτός ο ευχάριστος άνθρωπος που φαινόταν στις ταινίες του;

Ήταν ακριβώς αυτός, όπω τον βλέπατε στι ταινίες του. Ένας άνθρωπος με απίστευτο χιούμορ, μια αστείρευτη πηγή ενέργειας και πάντα με το χαμόγελο! Υποστηρικτικός και πολύ... αδύνατος! Αφού συνεχώς του έλεγα «Φάε λίγο βρε Σταθάκο μου!». Στα γενέθλια μου και στη γιορτή μου φρόντιζα να του πηγαίνω τα αγαπημένα του γλυκά, που ήταν τα μαρόν, και του έλεγα «Έλα Σταθούλη μου σου έφερα τα καστανάκια σου!». Μήπως και τον παχύνω λίγο! Είχαμε μια καταπληκτική σχέση! Ήμασταν πρώτα φίλοι και μετά συνεργάτες!

-Ξεχωρίζετε κάποιον νέο ηθοποιό, όπου τον θαυμάζετε για το ταλέντο του;

Λατρεύω τον Αντίνοο Αλμπάνη! Είναι τεράστιο ταλέντο και «έπαθα πλάκα» όταν τον είδα στην ταινία «Το τανγκό των Χριστουγέννων»! Έχω ψάξει να βρω το τηλέφωνό του, γιατί είχα την επιθυμία να τον καλέσω μετά την προβολή της ταινίας και να του πω «Αντίνοε μετά από αυτόν τον ρόλο σε αγάπησα!». Επίσης μου αρέσει πολύ η σειρά «Άγριες Μέλισσες» και οι ηθοποιοί που συμμετέχουν είναι όλοι ένας κι ένας! Έχουμε πολλούς νέους ταλαντούχους ηθοποιούς και άντρες και γυναίκες και ειλικρινά τους εύχομαι πολλές δουλειές στο μέλλον!

-Υπήρχαν παλαιότερα φαινόμενα λεκτικής, σωματικής ή σεξουαλικής βίας στον χώρο του θεάματος;

Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξαν τέτοια φαινόμενα βίας. Υπήρξε βέβαια φλερτ, αλλά πάντα σε λογικά πλαίσια. Αυτά που συμβαίνουν τώρα είναι πρωτάκουστα και με λυπούν πολύ. Σίγουρα όμως, υπήρχαν ελάχιστοι και τότε που νόμιζαν ότι είναι κάτι ανώτερο από όλους μας και είχαν την τάση να μειώνουν και να προσβάλλουν τους συνεργάτες τους. Αλλά ελάχιστοι... Ένας-δύο.

-Σας έχει γίνει κάποια επαγγελματική πρόταση το τελευταίο διάστημα; Θα σας δούμε σε κάποια παραγωγή;

Έχω κάποιες προτάσεις, αλλά δεν έχω αποφασίσει αν θέλω να ασχοληθώ με κάτι. Είναι πολλά τα χρόνια μου σαν ηθοποιός και νομίζω πως προς το παρόν θέλω λίγο να ξεκουραστώ και να απολαύσω το σπίτι μου, είπε η Μάγδα Τσαγγάνη στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved