Χριστίνα Πάζιου: «Έχω προτάσεις αλλά δεν είμαι τύπος ριάλιτι»
Showbiz

Χριστίνα Πάζιου: «Έχω προτάσεις αλλά δεν είμαι τύπος ριάλιτι»

Η γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου ξεκαθάρισε τους λόγους που αρνείται να μπει στα παιχνίδια επιβίωσης.

Έχει την εμφάνιση, έχει το κορμί, αλλά και μια δυναμική προσωπικότητα. Το κατάλληλο πρόσωπο για να επιβιώσει στον Αγιο Δομίνικο. Κι όμως! Η Χριστίνα Πάζιου έχει αρνηθεί αρκετές προτάσεις για ριάλιτι, αφού δεν της αρέσει και πολύ η «κλειδαρότρυπα».

Η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, την οποία γνωρίσαμε πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, εξήγησε στο «Secret» γιατί αρνείται πεισματικά να «κλειστεί» σε σπίτι ή σε... νησί. «Δεν θεωρώ πως είναι για μένα τα ριάλιτι, δεν είμαι τύπος ριάλιτι. Ναι, προτάσεις έχω δεχτεί, όμως δεν τις είδα με καλό μάτι... Δεν μπορώ να νιώθω πως με παρακολουθούν και γενικά δεν νομίζω πως μπορώ να συμμετέχω σε ίντριγκες, γιατί, κακά τα ψέματα, γνωρίζουμε τι είναι αυτό που πουλάει», είπε η όμορφη γυμνάστρια και εξήγησε γιατί, παρόλο που θεωρεί το «Survivor» πιο κοντά στα «θέλω» της, το αποφεύγει: «Υπάρχουν δυο λόγοι που λέω "όχι". Πρώτον, δεν μπορώ να φύγω και να αφήσω πίσω τη δουλειά μου, καθώς είμαι ιδιοκτήτρια δύο γυμναστηρίων σε Κηφισιά και Γλυφάδα, ενώ έχω και τη σειρά γυναικείων ρούχων και μαγιό. Ο δεύτερος λόγος αφορά τα γυναικολογικά θέματα... «Ξέρω πολλά κορίτσια που έλαβαν μέρος και υπήρχαν προβλήματα γυναικολογικής φύσεως ακόμα και χρόνια μετά». Αρκετές πρώην παίκτριες το έχουν δηλώσει και δημόσια, όπως η Ελευθερία Ελευθερίου, που έκανε λόγο για «ορμονικά θέματα, πρηξίματα, αλλά είναι κάτι το οποίο έχω "παντρευτεί" για το επόμενο διάστημα και έχω πει ότι δεν είναι κάτι που θα με αγχώνει».

Η Χριστίνα Πάζιου δεν επιθυμεί να ρισκάρει σε καμία περίπτωση την υγεία της για ένα παιχνίδι. «Είμαι πολύ καλά με τη δουλειά μου, ετοιμάζω νέα πράγματα και χαίρομαι για τα όμορφα που μου συμβαίνουν», εξηγεί. Η επιτυχημένη γυμνάστρια αυτή την περίοδο έχει επικεντρωθεί στο in-house training και στους διαδικτυακούς της φίλους, τους οποίους προπονεί καθημερινά από απόσταση, προτείνοντας τους καθημερινά συνταγές για ένα χορταστικό και γευστικό πλάνο διατροφής χωρίς λιπαρά και περιττές θερμίδες.

Διαβάστε επίσης:

Πάζιου: «Η Ιωάννα δε μπορούσε να στηριχτεί καν σε μία καρέκλα» - Εικόνες από την προπόνησή της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved