Ζαφείρης Μελάς: «Ακόμα βιώνω ανταγωνισμό από τους συναδέλφους μου»
Showbiz

Ζαφείρης Μελάς: «Ακόμα βιώνω ανταγωνισμό από τους συναδέλφους μου»

Ο Ζαφείρης Μελάς, μεετράει πενήντα χρόνια επιτυχημένης πορείας στο τραγούδι.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής σε συνέντευξή του ανέφερε αν ένιωσε να χάνει το μυαλό του λόγω της αναγνωρισιμότητας και αν τον προβληματίζει ότι τα ραδιόφωνα δεν παίζουν τα τραγούδια του.

-Νιώσατε ποτέ να χάνετε το μυαλό σας από την αναγνωρισιμότητα;

Ευτυχώς όχι. Δεν έχασα ποτέ το μυαλό μου από την αναγνωρισιμότητα. Το λέω πάντα και το συζητάω και με τους ανθρώπους της ζωής μου. Δεν ψωνίστηκα ποτέ για να το πούμε με απλά λόγια. Δεν υπήρχε καλάμι για εμένα, ώστε να το καβαλήσω. Είμαι πολύ πράος άνθρωπος, πατάω στη γη, δεν τρελάθηκα.

-Ανταγωνισμό έχετε βιώσει από συναδέλφους;

Ακόμα βιώνω ανταγωνισμό από τους συναδέλφους μου. Αυτό υπάρχει πάντα στο επάγγελμά μας. Το αντιμετωπίζω με ηρεμία, δεν δίνω σημασία. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για εμένα. Φροντίζω να κοιτάω μόνο τη δουλειά μου.

-Για κάποια χρόνια απείχατε από την δισκογραφία. Γιατί κάνατε αυτή την επιλογή;

Δεν ήταν επιλογή μου να απέχω από τη δισκογραφία, απλά δεν υπήρχαν δισκογραφικές εταιρείες για να κάνουμε τη δουλειά μας. Πώς να έκανα δίσκο, πώς θα κυκλοφορούσε; Μας είχε μόνο η λύση του διαδικτύου, οπότε ανεβάζαμε εκεί κάποια τραγούδια και έπαιρναν τον δρόμο τους.

-Σας προβληματίζει το ότι δεν παίζουν τα τραγούδια σας τα ραδιόφωνα; Έχετε παράπονο πάνω σε αυτό;

Γενικά τα ραδιόφωνα δεν παίζουν λαϊκά τραγούδια. Αυτό είναι μια πραγματικότητα. Ωστόσο, εγώ έχω παράπονο, γιατί δεν σέβονται την πολύχρονη καριέρα μου. Έστω αυτό να σεβαστούν, ότι υπάρχω στον χώρο πενήντα χρόνια.

Έχω τραγούδια που μπορούν να παιχτούν στο ραδιόφωνο, δεν είναι όλα τόσο «βαριά». Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν το κάνουν, είναι επιλογή τους. Υπάρχουν συμφέροντα από πίσω. Δεν θα πάμε να πληρώσουμε μετά από τόσα χρόνια για να παίξουν τα τραγούδια μας.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved