Νάντια Μπουλέ: Ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει την καλλίγραμμη σιλουέτα της- Πάθαμε πλάκα!
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: Ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει την καλλίγραμμη σιλουέτα της- Πάθαμε πλάκα!

Η Νάντια Μπουλέ απολαμβάνει για λίγο ακόμα τις διακοπές της και περνάει φανταστικά, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από το χαμόγελό της!

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής σόομπίζ που πριν από ένα χρόνο έγινε μανούλα και απολαμβάνει τον νέο της ρόλο στο έπακρο, αφού η κορούλα της της έχει κλέψει την καρδιά.

Η Νάντια Μπουλέ, μετά την λήξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, έχει αφιερώσει τον ελεύθερό της χρόνο στις διακοπές, μιας και η θάλασσα είναι κάτι που την χαλαρώνει ιδιαίτερα και της αρέσει πολύ να περνά πολύ χρόνο εκεί. Η όμορφη παρουσιάστρια απολαμβάνει το καλοκαίρι της μαζί με την οικογένειά της, κρατώντας στην αγκαλιά της την πανέμορφη κορούλα της, Σέμελη, που πριν από λίγες εβδομάδες έγινε ενός έτους.

Μπορεί να είναι νέα μανούλα, αλλά όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες της, το σώμα της είναι ιδιαιτερα καλλίγραμμο και αξιοζήλευτο, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από τις φωτογραφίες που ποστάρει. Το Σάββατο 20 Αυγούστου, η Νάντια Μπουλέ δημοσίευσε μια απίθανη φωτογραφία με ένα μπλε μαγιό με prints, όπου ταίριαζε απίστευτα στην καλλίγραμμη και γυμνασμένη σιλουέτα της!

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved