Ζώζα Μεταξά: Αποκάλυψε τι σχέση έχει με τη νέα σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο»- Η ανάρτησή της!
Showbiz

Ζώζα Μεταξά: Αποκάλυψε τι σχέση έχει με τη νέα σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο»- Η ανάρτησή της!

Η Ζώζα Μεταξά, με μια ανάρτησή της στο Instagram ενημέρωσε όλους τους followers της για το νέο της επαγγελματικό ξεκίνημα, με την ίδια να δηλώνει πολύ συγκινημένη. 

Η ίδια είναι μια πολύ αγαπημένη ηθοποιός, που το κοινό την είχε γνωρίσει πολύ καλά μέσα από τους ρόλους που είχε ενσαρκώσει στο παρελθόν κυρίως.

Η Ζώζα Μεταξά είναι ιδιαίτερα ενεργή στα προσωπικά της προφίλ στα social media και ιδιαίτερα μέσα από το Instagram, μιας και δημοσιεύει πολύ συχνά στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή, αλλά και από τα επαγγελματικά της σχέδια. Αυτήν την φορά, η Ζώζα Μεταξά αποκάλυψε πώς ανήκει στην σεναριακή ομάδα της νέας σειράς του Mega "Μαύρο Ρόδο" και το ανακοίνωσε με μια ανάρτησή της.

«Αύριο Κυριακή 23/10/22 κάνω ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Νιώθω πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που αμέσως μετά την αποφοίτηση μου από τη σχολή, επιλέχθηκα για να συγγράφω στην σεναριακη ομάδα της ήδη πολύ επιτυχημένης σειρά του mega, που είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένη Καπλάνη.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Κρητικό που με πίστεψε, στην Ντίνα την Κάσσου που μου έδωσε την ευκαιρία και τον Γιάννη Καραγιάννη. Τέλος Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Καθηγητές μου στη σχολή σεναρίου του ΑΝΤ1 MediaLab έναν προς έναν, όπως και την διευθύντρια της σχολής Δήμητρα Κωστόπουλου»

Δείτε στην παρακάτω gallery την ανάρτησή της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved