Θυμάστε την Μικαέλα από την «τριάδα φωτιά» του GNTM;- Πόζαρε με εσώρουχα και «πάθαμε πλάκα»!
Showbiz

Θυμάστε την Μικαέλα από την «τριάδα φωτιά» του GNTM;- Πόζαρε με εσώρουχα και «πάθαμε πλάκα»!

Η Μικαέλα Φωτιάδη είναι πανέμορφη και κάθε φορά που μας δείχνει νέες της φωτογραφίες στα social media, την καταχειροκροτούμε, μιας και βλέπουμε το πόσο πολύ κομψή είναι και το πόσο προσέχει τον εαυτό της και την σιλουέτα της. 

Την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων GNTM, που συμμετείχε στον πρώτο κύκλο και τα είχε καταφέρει εξαιρετικά, μιας και τα είχε βγάλει πέρα με πολύ απαιτητικά concepts!

Η Μικαέλα Φωτιάδη, τέσσερα χρόνια μετά από το ριάλιτι μόδας δείχνει να είναι πιο λαμπερή από ποτέ, μιας και απολαμβάνει την καθημερινότητά της, εργαζόμενη πλέον ως επαγγελματίας μοντέλο και έχοντας στην αγκαλιά της πάντοτε το γιο της, ο οποίος όσο και μεγαλώνει, δεν του χαλάει με τίποτα χατίρι και είναι η απόλυτη προτεραιότητά της. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα προσωπικά της προφίλ στα social media και δημοσιεύει συνέχεια φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα, τόσο για τα επαγγελματικά της, όσο και για την προσωπική της ζωή, ως μαμά και ως σύντροφος.

Το απόγευμα του Σαββάτου 10-12 η Μικαέλα Φωτιάδη δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία στο Instagram, ποζάροντας με εσώρουχα και δείχνοντάς μας το υπέροχο σώμα της, που κλέβει τις εντυπώσεις. Η ίδια διαθέτει μια απόλυτα καλλίγραμμη σιλουέτα, που σε συνδυασμό με το λαμπερό δέρμα της, την κάνουν να φαίνεται πανέμορφη.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι δεν δίστασαν να τονίσουν στα σχόλιά τους το πόσο πολύ ανανεωμένη φαίνεται, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν τι είδους γυμναστική κάνει, για να καταφέρνει να διατηρείται πάντοτε σε φόρμα!

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved