Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η τριήμερη δίαιτα για αποτοξίνωση μετά τις γιορτές!
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η τριήμερη δίαιτα για αποτοξίνωση μετά τις γιορτές!

H Σταματίνα Τσιμτσιλή προσέχει πάντοτε στην σιλουέτα της και μας το αποδεικνύει περίτρανα μέσα από κάθε νέο της post στα social media, μιας και είναι πανέμορφη και ζηλεύουμε και το στυλ της. 

Τα εορταστικά τραπέζια αυτές τις μέρες δεν έχουν τελειωμό, με αποτέλεσμα οι θερμίδες να εκτοξεύονται στα ύψη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προτείνει την απόλυτη τριήμερη αποτοξίνωση, για να μπορέσουμε να απαλλαγούμε εύκολα από τα κιλά των γιορτών!

«Με αυτό το πρόγραμμα αποτοξίνωσης δεν θα πεινάσεις! Προσωπικά το προτιμώ γιατί είναι εύκολο, γρήγορο και με άμεσα αποτελέσματα! Δεν θέλει κόπο άλλωστε... αλλά τρόπο», έχει γράψει στο αποδείξει ουκ ολίγες φορές πώς δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, προσέχοντας τη διατροφή της, χωρίς να στερείται όμως τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Όπως έχει παραδεχτεί τα κιλά πάντως δεν την αγχώνουν γι’ αυτό και στις εγκυμοσύνες της δεν στερήθηκε το παραμικρό.

«Δεν με αγχώνουν τα κιλά, γιατί τόσα χρόνια είμαι στη στέρηση με τη διατροφή, τη γυμναστική, το άγχος, τα στενά ρούχα, είπα αυτή την περίοδο θα τη ζήσω...Όταν ανέβηκα πάνω από κάποια κιλά, είπα θα σταματήσω να ανεβαίνω στη ζυγαριά. Έχω πάρει ήδη 4,5 με 5 κιλά. Δεν το σκέφτομαι καθόλου, κάνω και παρασπονδίες που δεν έκανα παλιά και δεν αγχώνομαι », έχει δηλώσει παλαιότερα.

1η μέρα

Επίλεξε το γιαούρτι της αρεσκείας σου (έως 5% λιπαρά) & 3-4 φρούτα από το ίδιο είδος. Κατανάλωσέ τα σταδιακά μέσα στην ημέρα. Ο καφές επιτρέπεται με υποκατάστατο ζάχαρης. Για βραδινό επίλεξε ψάρι ή κοτόπουλο με μικρή πράσινη σαλάτα.

2η μέρα

Πρωί: Χυμό πορτοκάλι & μία φέτα ψωμί ολικής αλέσεως & 30 γραμμάρια ανθότυρο. Σνακ: Ένα φρούτο ή ένα χυμό από μήλο και καρότο. Μεσημέρι: Μερίδα κοτόπουλο ψητό ή βραστό & μικρή πράσινη σαλάτα. Βράδυ Φρουτοσαλάτα από 3 φρούτα & 10-12 αμύγδαλα.

3η μέρα

Πρωί: Ένα ποτήρι γάλα ελαφρύ & 3 κ.σ. δημητριακά απλά. Σνακ: Μία φρυγανιά & ’ ένα τυράκι κίτρινο (μία φέτα). Μεσημέρι: Μία μερίδα ρύζι & γιαούρτι 2% λιπαρά. Βράδυ: Βρασμένα λαχανικά - μπρόκολο, κουνουπίδι, κολοκυθάκια (μία μερίδα & 1 γιαούρτι).

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Γενικές οδηγίες:

  1. Πιες πολύ νερό.
  2. Στόχευσε στις 8 ώρες ύπνου το βράδυ.
  3. Μην τρως μετά τις 7 το απόγευμα.
  4. Το απόγευμα κάνε ένα μπάνιο και χρησιμοποίησε άλατα που διαλύονται στο νερό. Το βασικό στοιχείο στα άλατα, το μαγνήσιο, υποστηρίζει εκατοντάδες ένζυμα στο σώμα.
  5. Πριν τον ύπνο πιες ένα τσάι. Έχει διουρητικές ιδιότητες που θα βοηθήσει να διώξεις πιο γρήγορα τις τοξίνες από το σώμα.

Πηγή: ΕΓΩ

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved