Showbiz

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξανά στο χέρι της το μονόπετρο - Τι πραγματικά συμβαίνει με τα προσωπικά της;

Gossip-tv Team

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, πριν από λίγο καιρό, γνωστοποίησε πώς έχει  χωρίσει από τον σύζυγό της και για αυτόν τον λόγο μάλιστα μπήκε στην διαδικασία να αλλάξει σπίτι και να μετακομίσει σε ένα δικό της. 

Η ίδια πολύ σύντομα μετά τον γάμο της, αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι χώρισε με τον σύντροφό της και ότι πλέον έχει αποφασίσει να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της.

Ωστόσο βλέπουμε πώς κάποια από τα νέα της posts, στο όλο θέμα έχουν δημιουργηθεί ερωτηματικά. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε εμφανιστεί στις τελευταίες της φωτογραφίες και στα βίντεο χωρίς να φορά το μονόπετρο που της είχε δώσει ο αγαπημένος της. Ωστόσο βλέπουμε πώς τώρα έχουν επανέλθει τα posts που είχε σβήσει από το προφίλ της με την πρόταση γάμου, αλλά και από ταξίδια που είχε πραγματοποιήσει με τον πρώην σύντροφό της.

Σε ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη Open Weekend βλέπουμε πώς μέσα από τις δημοσιεύσεις της δείχνει πώς η επανασύνδεση με τον πρώην της είναι θέμα χρόνου, ενώ η ίδια η Δήμητρα Αλεξανδράκη εξακολουθεί να δηλώσει μη συναισθηματικά διαθέσιμη.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved