Showbiz

Η Ιωάννα Τούνη θηλάζει τον νεογέννητο γιο της και η κολλητή της, η Αλεξανδράκη την τραβά βίντεο

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Τούνη θηλάζει τον νεογέννητο γιο της και η Δήμητρα Αλεξανδράκη απαθανατίζει τη στιγμή και την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

H Ιωάννα και η Δήμητρα είναι κολλητές φίλες και από τη μέρα που η influencer γέννησε, η κολλητή της την πειράζει σχετικά με τον θηλασμό.

Μάλιστα, όπως θυμόμαστε η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε δοκιμάσει το μητρικό γάλα της Ιωάννας πριν λίγες μέρες.

Χθες, 9 Φεβρουαρίου οι δυο γυναίκες πήγαν στο σούπερ μάρκετ και η Ιωάννα έκανε ένα μικρό διάλειμμα προκειμένου να θηλάσει τον γιο τους που πεινούσε.

toyni.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι το ζευγάρι στην αρχή της εβδομάδας βγήκε στο χιόνι με το μωρό και κάποιοι σχολίασαν την κίνηση αυτή των νέων γονιών αρνητικά και τόσο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου όσο και η Ιωάννα Τούνη απάντησαν μέσω του Instagram τους.

Και η Ιωάννα Τούνη είχε ξεσπάσει στο instragram της για τα αρνητικά σχόλια: «Τώρα που σας βρήκα για πείτε μου λιγάκι. Τι παράνοια έχουν πάθει μερικοί εδώ πέρα στο Instagram που τόλμησα με τον Δημήτρη να βγάλουμε με το μωράκι χθες πραγματικά έξω από το σπίτι για δέκα λεπτά να κάνουμε μια βόλτα. Όλα καλά; Στο εξωτερικό δηλαδή, στις Σκανδιναβικές χώρες που έχει παγωνιά τα μωρά τι θα έπρεπε δηλαδή να μένουν μέσα στο σπίτι και να βλέπουν το φως του ήλιου μετά από μήνες; Οι γιατροί συστήνουν τα μωράκια να βγαίνουν έξω να χτίζουν ένα ισχυρό ανοσοποιητικό, να παίρνουν καθαρό αέρα. Αυτά. Ευχαριστώ. Μη με πρήζετε. Έλεος! Ανοίξτε και εσείς κανένα βιβλίο και διαβάστε. Μη βλέπετε μια φωτογραφία μόνο και αρχίζετε πιστολιές. Κουράσατε».

Δείτε την παραπάνω να θηλάζει το μωρό της!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved