Λεωνίδας Κακούρης: «Όταν η ψυχή σκίζεται, δεν ξέρεις τι μπορεί να βγει από μέσα»
Showbiz

Λεωνίδας Κακούρης: «Όταν η ψυχή σκίζεται, δεν ξέρεις τι μπορεί να βγει από μέσα»

Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι ο σκληρός, αλλά και ευαίσθητος Θέμης Καστρινός, που πάνω από όλα βάζει την οικογένειά του.. Ένας χαρακτήρας που από την πρώτη στιγμή λατρεύτηκε από τούς τηλεθεατές του «Μαύρου ρόδου», αφού ο Λεωνίδας Κακούρης μπήκε στο πετσί του ρόλου και τον απογείωσε. 

Όπως κάνει, άλλωστε, με κάθε του ερμηνεία. Ταλαντούχος, ακαταμάχητα γοητευτικός και «γήινος», με το χαρακτηριστικό να είναι οδηγός στη ζωή του, ξεδιπλώνει τα συναισθήματά του για τη νέα επιτυχημένη σειρά του Mega, όπου πρωταγωνιστεί, και αποκαλύπτει πόσο έχει επηρεαστεί από τον... Καστρινό και τα όσα υπομένει. «Ηταν πρόκληση για μένα να κάνω μια μετάβαση... Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα έπρεπε να εφεύρω τον νέο μου ήρωα, τον Θέμη, που να μην παραπέμπει στον Δούκα, ο οποίος είχε τόσο έντονη παρουσία», εξηγεί ο ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος δεν σταματά να δέχεται κολακευτικά σχόλια για κάθε σκηνή που ερμηνεύει.

lkakouris_266616035_966640137283886_3377650393885694911_n.jpg

«Από τις αντιδράσεις του κόσμου βλέπω πως ο Θέμης έχει “περάσει” καλά και αυτό μου δίνει μια υποκριτική ανάσα, για να μπορέσω να κάνω και άλλα πράγματα από αυτά που έχουμε συνηθίσει», τονίζει στο «Secret».

Το υποκριτικό ρεσιτάλ του Λεωνίδα Κακούρη καθώς θρηνεί την τηλεοπτική σύζυγό του, Αγγελική, λύγισε και τους πιο σκληρούς. To Twitter τον αποθέωσε και εκείνος αποδεικνύει ξανά πόσο σπουδαίος ηθοποιός είναι. «Ευχαριστώ τον κόσμο που γράφει καλά σχόλια. Πέρασε το συναίσθημα του ήρωα προς τα έξω και αυτός είναι και ο στόχος», λέει, ενώ παραδέχεται πόσο πολύ του «στοίχισε» προσωπικά αυτή η τόσο συγκινησιακή ερμηνεία: «Δεν είναι μια δουλειά που λες τα λογάκια σου χωρίς καμία επίπτωση. Εκείνη την περίοδο έπιασα τον εαυτό μου να είναι την επόμενη μέρα σε μια διάθεση που δεν μου αρμόζει καθώς η ζωή μου ήταν κανονική δεν μου είχε συμβεί κάτι. Όμως, είχα ανακινήσει κάποιες χορδές που είναι πολύ βαθιά μέσα μου και, από τη στιγμή που θα τις ενεργοποιήσεις, είναι φυσικό να σε επηρεάζουν. Θυμάμαι, οδηγούσα και ένιωθα ένα πλάκωμα, σαν να είχα πένθος, και λέω “Λεωνίδα μου, σύνελθε, είσαι μια χαρά”».

lkakouris_308627372_1441751776338513_2708201933902689018_n.jpg

Έπειτα από τόσο έντονες σκηνές, αυτόματα το μυαλό γυρίζει στο παρελθόν, αφού δύο τραγικά γεγονότα σημάδεψαν τον Λεωνίδα Κακούρη, όταν έχασε την 9χρονη αδερφή του και αργότερα τον πατέρα του. «Στα βιώματά σου θα ανατρέξεις, εκεί θα βρεις το υλικό σου, δεν θα φέρεις όμως την ίδια εικόνα. Στο μυαλό μου είχα την Αγγελική. Αν καθίσεις, όμως, να σκεφτείς ψύχραιμα έναν άνθρωπο που φεύγει από τη ζωή, είναι ένας τραγικός αποχωρισμός, είναι ένα σκίσιμο της ψυχής σου και, όταν η ψυχή σκίζεται, δεν ξέρεις τι μπορεί να βγει από μέσα», παραδέχεται στην εφημερίδα Sewcret και την Σπυριδούλα Τριάντου.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved