Άντζελα Γκερέκου: Πάσχα στην Κέρκυρα –  Οι ξεχωριστές στιγμές και οι αναμνήσεις
Showbiz

Άντζελα Γκερέκου: Πάσχα στην Κέρκυρα – Οι ξεχωριστές στιγμές και οι αναμνήσεις

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Άντζελα Γκερέκου θα περάσει τις Άγιες ημέρες του Πάσχα στην Κέρκυρα.

Τα γυρίσματα για τη σειρά Γη της Ελιάς, στην οποία πρωταγωνιστεί έχουν σταματήσει για τις ημέρες αυτές κι έτσι η ηθοποιός δεν έχασε ούτε μέρα.

Η Άντζελα Γκερέκου βρίσκεται ήδη στο νησί παρέα με τη μητέρα της και αγαπημένους της φίλους ενώ αναμένεται στο πατρικό σπίτι της οικογένειας να βρεθεί και η κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου.

Η ηθοποιός μάλιστα έκανε και την πρώτη της ανάρτηση από την Κέρκυρα.

unknown_327618818_1560359261150135_4144766208039220949_n.jpg

“Καλή Μεγάλη Εβδομάδα! Αναμένοντας την Αγια Ανάσταση στο Μοναδικό Πάσχα της Κερκυρας!!Λιστόν με αγαπημένη παρέα!!! #corfu #loveforever #blessed #friends 🙏🏻”, έγραψε η ίδια στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το νησί.

Σίγουρα η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη της, Μαρία δεν μπορούν να ξεχάσουν εκείνες τις όμορφες στιγμές που ζούσαν οικογενειακώς μαζί με τον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο στο νησί αυτές τις ημέρες. Είναι αδύνατο να μην γυρίσουν τον χρόνο πίσω για να θυμηθούν αυτές τις τόσο όμορφες αναμνήσεις που είχαν.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, που έγραψε τη δική του ιστορία στο χώρο της μουσικής, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών στις 19 Ιούλιου βυθίζοντας στο πένθος και τη θλίψη τις δύο γυναίκες που τον λάτρεψαν και λάτρεψε και εκείνος.

Σχεδόν κάθε χρόνο οι τρεις τους περνούσαν όμορφες στιγμές στο εξοχικό τους σπίτι στην Κέρκυρα, με την ηθοποιό να φροντίζει να είναι όλα στην εντέλεια για τις γιορτές. Ωραίες στιγμές στο νησί με όλα τα έθιμα, γευστικά εδέσματα και πάνω όλα ωραίες οικογενειακές στιγμές.

Για τον Τόλη Βοσκόπουλο και την Άντζελα Γκερέκου το Πάσχα είχε ιδιαίτερη σημασία!

Το ζευγάρι λάτρευε να περνά τον ελεύθερο χρόνο του στην Κέρκυρα, από την οποία και κατάγεται η Άντζελα Γκερέκου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved