Τάσος Κωστής για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν έκανε τίποτα κακό,ούτε νομικά κολάσιμο»
Showbiz

Τάσος Κωστής για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν έκανε τίποτα κακό,ούτε νομικά κολάσιμο»

Ο Τάσος Κωστής μίλησε για όλα σε συνέντευξή του αλλά και σε όσα ακούστηκαν για τον χώρο του θεάτρου τελευταία.

Ρωτήθηκε και απάντησε τόσο για τον Πέτρο Φιλιππίδη όσο και για τον Γιώργο Κιμούλη και για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

  • Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη τελείωσε το θέατρο;

Ο Λιγνάδης δεν νομίζω ότι έχει καθαρίσει... Ήταν η πιο σοβαρή από όλες τις υποθέσεις, διότι καταδικάστηκε. Ο άλλος ήταν για απόπειρα μόνο, για τον βιασμό αθωώθηκε. Ενώ οι δικαστές προφυλάκισαν τον Λιγνάδη για ενδείξεις όταν αποδείχτηκε ότι ήταν βιαστής και καταδικάστηκε για τους βιασμούς του, τον άφησαν ελεύθερο μέχρι το Εφετείο. Γελάνε και οι κότες με τους δικαστές τους συγκεκριμένους. Γιατί οι συγκεκριμένοι δικαστές που δικάζουν με αυτόν τον τρόπο, είναι κατάπτυστοι προς την κοινωνία και δεν είναι δικαστές. Και αυτοί κοιτάνε τι κάνει το συμφέρον για την εξουσία. Αυτή είναι όμως η κοινωνία, σκληρή.

1675214603333-273754175-kimolulis-1.webp
  • Για τον Γιώργο Κιμούλη πάντως είχατε εκφραστεί θετικά όταν επέστρεψε στο θέατρο...

Τι έκανε; Πάνω στη δουλειά του είχε πέντε-δέκα νεύρα. Ο πρώτος ή ο τελευταίος ήταν; Στο κάτω κάτω ας μην πάει ο κόσμος να τον δει. Δεν έκανε τίποτα κακό, ούτε κάτι νομικά κολάσιμο. Είχε μια έπαρση και μια αλαζονεία σαν καλλιτέχνης λίγο πάνω από το κανονικό και πάνω στην τελειομανία του έβγαζε και πέντε νεύρα. Γιατί το θυμόμαστε μετά από χρόνια και όχι εκείνη την ώρα; Δεν είναι μονόπατα τα πράγματα.

Εσείς βιώσατε άσχημες συμπεριφορές που μπορεί να σας έκαναν να φύγετε από μια συνεργασία;

Εγώ δεν φεύγω ποτέ. Το θεωρώ ήττα. Καθόμουν και μάλωνα επί τόπου. Τι πάει να πει να φύγω, για να με διώξεις; Και αν το κάνεις επίτηδες; Αυτή είναι υποχώρηση. Όταν έχω δίκιο δεν κάνω σε τίποτα πίσω. Να εξηγήσω ότι και χωρίς συμβιβασμούς δεν προχωράς στη ζωή. Βάλε όμως τα όριά σου και πολέμα. Μην κάθεσαι να σου φερθούν άσχημα και μετά «αχ με κακομεταχειρίστηκαν», είπε ο Τάσος Κωστής στο Λοιπόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved