Βούλα Πατουλίδου: Η σπάνια φωτό με τον γιο της! Η ανάρτηση έγινε viral και δες γιατί!
Instagram
Showbiz

Βούλα Πατουλίδου: Η σπάνια φωτό με τον γιο της! Η ανάρτηση έγινε viral και δες γιατί!

Κυριακή του Πάσχα με τον γιο και τον βαφτισιμιό της η χρυσή Ολυμπιονίκης μας! Τσουγκρίζουν αυγά και λογομαχούν...τρυφερά σε μια ανάρτηση που έκανε χαμό αφού γέμισε με σχόλια και likes!

Με την αγαπημένη της οικογένεια επέλεξε να περάσει όπως ήταν λογικό, την Κυριακή του Πάσχα η Βούλα Πατουλίδου, δημοσιεύοντας στο Instagram ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο μαζί με τον γιο και τον βαφτισιμιό της.

Η Ολυμπιονίκης τσούγκρισε μαζί τους κόκκινα αυγά, αλλά μάλλον υπήρξε κάποια διαφωνία για το πώς πρέπει να τηρηθεί το έθιμο, κάτι που συνηθίζεται στα οικογενειακά τραπέζια.

«Ανάμεσα στο γιο και τον βαφτισιμιό άντε να βρεις το δίκιο σου. Και του χρόνου όλοι μαζί με υγεία», σχολίασε η Βούλα Πατουλίδου δημοσιεύοντας τη φωτογραφία με τον γιο και τον βαφτισιμιό της.

https://www.instagram.com/p/CrGhtWRIjb2

Η Βούλα Πατουλίδου έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή της στο παρελθόν ότι έβαλε στην άκρη το θέμα της μητρότητας για χάρη της καριέρας της. «Ανέβαλλα τη μητρότητα 14 χρόνια λόγω του πρωταθλητισμού και σε ένα σημείο που ένας γυναικολόγος μου είχε πει: "Αυτό είναι ανεπίτρεπτο". Ήξεραν οι παλιότεροι που έλεγαν "όχι όταν θέλεις, όταν πρέπει"», είχε πει.

Ενώ την περίοδο που ο γιος της ήταν φαντάρος, η Βούλα Πατουλίδου είχε δηλώσει: «Είμαστε δεμένοι με μια αόρατη κλωστίτσα. Ευτυχώς τελείωσε με τις σπουδές του στην Αμερική και ήρθε πίσω. Ευτυχώς! Τώρα ασχολείται με… τη μαμά πατρίδα. Όταν με το καλό τελειώσει το φανταρικό, θα δει τι θα κάνει. Δεν παρεμβαίνω. Στις επιθυμίες του στέκομαι προσοχή».

Σχετικά με τα χαρακτηριστικά που έχει κληρονομήσει ο Γιώργος Ζαρζαβατσίδης από τους γονείς του ο ίδιος είχε δηλώσει «Το χιούμορ από τον μπαμπά, τη σκανδαλιά από τη μαμά».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved