Η κόρη του Αλέκου Φασιανού αποκαλύπτει: «Έβλεπε τα μεσημεριανά, έπαιρνε κουτσομπολίστικα περιοδικά»
Showbiz

Η κόρη του Αλέκου Φασιανού αποκαλύπτει: «Έβλεπε τα μεσημεριανά, έπαιρνε κουτσομπολίστικα περιοδικά»

Στούντιο 4: Η κόρη του αείμνηστου Αλέκου Φασιανού, Βικτώρια, μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια, αποκάλυψε ότι ο πατέρας της έβλεπε όλες τις μεσημεριανές εκπομπές και έπαιρνε όλα τα περιοδικά από το περίπτερο που είχαν gossip news.

«Ποτέ δεν τον έχω μπει μπαμπά, δεν τον εξέφραζε πολύ και το μπαμπάς, τον φώναζα Αλέκο, είχαμε συμβιβαστεί στο Αλέκος, έχει μείνει από τότε. Δεν ήταν ο κλασικός πατέρας, δεν σου έδινε συμβουλές, μόνο αν του ζητούσες σε κατεύθυνε, γενικά του άρεσε αυτή η ελευθερία και είχε και συγκεκριμένο πρόγραμμα, ξύπναγε 7 το πρωί, ανέβαινε στο εργαστήριό του στον πάνω όροφο, ζωγράφιζε μέχρι τη 1, 2.

Κατέβαινε, μαγείρευε, συνέχιζε μετά τη ζωγραφική και το βράδυ ήθελε να βγει να φάει έξω σε ταβέρνα. Οπότε έπρεπε εσύ να διεκδικήσεις χρόνο μαζί του. Οπότε εγώ πήγαινα στο ατελιέ του και τον παρακολουθούσα και τον βοηθούσα να ζωγραφίζει ή κοιτάγαμε μαζί τηλεόραση ή κοιμόμασταν μαζί, με έβαζε στρωματσάδα κάτω», είπε αρχικά η Βικτώρια Φασιανού και συνέχισε:

«Δεν ήθελε να τον ενοχλεί κανείς στο ατελιέ του, μόνο η γάτα ήταν εκεί. 12 η ώρα έβλεπε όλα τα μεσημεριανά στα κανάλια, έπαιρνε όλα τα κουτσομπολίστικα περιοδικά και έκοβε τις φιγούρες για να τις ζωγραφίσει. Είχε τέτοιες συνήθειες που δεν θα τις φανταζόσουν».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved