Μαριάντα Πιερίδη: «Η πίεση και η καταπίεση έχουν κλείσει σπίτια»
Showbiz

Μαριάντα Πιερίδη: «Η πίεση και η καταπίεση έχουν κλείσει σπίτια»

Σταθερός σύμμαχος στη ζωή της Μαριάντας Πιερίδη είναι ο σεφ της καρδιάς της Δημήτρης Κατριβέσης.

Είναι ο άνθρωπος που γνώρισε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και είναι δίπλα σε εκείνη και στον γιο της.

pieridi-(1).jpg

«Αισθάνομαι πολύ τυχερή και ευγνωμονώ και τον Δημήτρη και το σύμπαν που μου τον έφερε. Μου έχει δημιουργήσει την απόλυτη ισορροπία, που θεωρώ πως είναι το σημαντικότερο πράγμα σε μια οικογένεια». Ως ζευγάρι, έχουν καταφέρει να διατηρούν τη φλόγα ανάμεσα τους ζωντανή. «Δεν έχει αλλάξει η σχέση μου με τον Δημήτρη, γιατί υπάρχει πολλή κινητικότητα. Τώρα π.χ. μία εβδομάδα είναι στην Κύπρο, μία στη Σαντορίνη και έτσι θα συνεχίσει το υπόλοιπο του καλοκαιριού, οπότε, όταν έρχεται στην Αθήνα, είναι σαν να έχω να τον δω πολύ καιρό. Είναι ανανεωτικό. Κάνουμε πράγματα που δεν μας καταπιέζουν και αυτό βοηθάει πολύ. Η πίεση και η καταπίεση έχουν κλείσει σπίτια», λέει στη Real.

1675180979822-746042885-pieridi-katrivesis-4.jpg

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, ίσως αντιμετώπιζε κάποιες καταστάσεις διαφορετικά, όμως πάντα ήξερε να μην ξεπερνά τα όριά της.

«Είναι πολλά πράγματα που έκανα στο παρελθόν και δεν θα επέτρεπα να συμβούν ή θα τα διαχειριζόμουν εντελώς διαφορετικά, αλλά δεν το έχω μετανιώσει. Στις δύσκολες επαγγελματικές καταστάσεις δεν έκανα τα στραβά μάτια, δεν έκανα πίσω ποτέ. Δεν άφησα ποτέ καταστάσεις να φτάσουν στα άκρα. Προσπαθούσα να τις τελειώνω πριν φτάσω στα άκρα». Η ζωή της άλλωστε, είναι βασισμένη στην ισορροπία και στην ηρεμία, κι αυτό είναι πλέον η απαρέγκλιτη προτεραιότητά της.

pieridi-(3).jpg

«Η αγάπη του κόσμου ήταν μεγάλο "χαπάκι", ήταν έξτρα βιταμίνη. Αν η παραγωγή σε κάτι τηλεοπτικό ήταν η ίδια, θα προτιμούσα την τηλεόραση από το να δουλέψω νύχτα. Για μένα παίζει μεγάλο ρόλο να είμαι χαρούμενη. Στο "Just" απολαμβάνω τη φροντίδα και την περιποίηση της παραγωγής», καταλήγει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved