Showbiz

Ζαζόπουλος: Το σπίτι με την παιδική χαρά και το μποστάνι, η ζωή με 4 παιδιά και η απώλεια 40 κιλών!

Gossip-tv Team

Ο Αλέκος Ζαζόπουλος άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του για την κάμερα της εκπομπής Happy Day και ξενάγησε τους τηλεθεατές στον επίγειο παράδεισο που έχει δημιουργήσει. 

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, άφησε την κάμερα να καταγράψει όλους τους χώρους του σπιτιού ο οποίος «στολίζεται» από τους πίνακες ζωγραφικής που ο ίδιος φιλοτεχνεί.

Σε κάθε σημείο των χώρων πρωταγωνιστούν οι εικόνες αγίων καθώς όπως είπε και ο ίδιος πιστεύει πολύ στον Θεό ενώ αναφέρθηκε και στη βαβούρα που έχει συνήθως το σπίτι καθώς μεγαλώνει τα τέσσερα παιδιά του που δεν θέλει να τους λείπει τίποτα.

zazopoulos.jpg

Ο Αλέκος Ζαζόπουλος μας έδειξε και τα κατοικίδια που έχει που είναι ένας παπαγάλος, ο Πίπης ο οποίος μάλιστα ξέρει να λέει και τα... κάλαντα αλλά και μία χελώνα που είναι στον κήπο, στην πίσω μεριά του σπιτιού.

Εκεί είδαμε επίσης την παιδική χαρά που έχει φτιάξει για να παίζουν τα παιδιά αλλά και το μποστάνι που περιποιείται ο ίδιος για να έχει μαρούλια, φρέσκα κρεμμυδάκια και μαϊντανό ώστε να τρώει η οικογένειά του.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην απώλεια 40 ολόκληρων κιλών όταν το 2018 αποφάσισε να ασχοληθεί με τη γυμναστική και να φροντίσει τον εαυτό του.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved