Κωνσταντίνος Κουφός: Για δεύτερη φορά πατέρας - Η γλυκιά φωτογραφία στο Instagram
Showbiz

Κωνσταντίνος Κουφός: Για δεύτερη φορά πατέρας - Η γλυκιά φωτογραφία στο Instagram

Ένα από τα πιο χαρμόσυνα γεγονότα της ζωής του, τη δεύτερη εγκυμοσύνη της καλής του, θέλησε να μοιραστεί ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Κουφός μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram. Θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας και ο μικρός του γιος θα αποκτήσει αδερφάκι!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι Κωνσταντίνος Κουφός και Μαργαρίτα Παπαϊωάννου καθώς θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους.

Ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Κουφός που έγινε ευρέως γνωστός μετά την μεγάλη του επιτυχία «Η πιο ωραία της Ελλάδας», ανακοίνωσε ο ίδιος στους διαδικτυακούς του ακολούθους την είδηση αναρτώντας μια τρυφερή φωτογραφία, στην οποία κρατάει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της συντρόφου του.

1675168975115-753901312-KOUFOS.jpg

«Σε λίγο καιρό από τρεις που είμαστε θα γίνουμε τέσσερις» έγραψε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Κουφός, γεμίζοντας με χαρά όλους τους ακολούθους του.

Θυμίζουμε πως ο τραγουδιστής και η αγαπημένη του, Μαργαρίτα, οι οποίοι είναι ζευγάρι από το 2015, έχουν ακόμη έναν γιο, που γεννήθηκε το 2019.

koufos.jpg

«Είμαστε μαζί από το 2015, γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του video clip “Η πιο ωραία της Ελλάδας”. Μετά τον κορονοϊό, η πορεία μου πήγε από μέτρια ως πτωτικά. Αυτό είχε και τεράστια επιβάρυνση και στην τσέπη μου, γιατί πια έχω οικογένεια, έχω το παιδί και τη γυναίκα μου» είχε πει ο Κωνσταντίνος Κουφός έναν περίπου χρόνο πριν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved