Δήμητρα Παπαδήμα: «Δεν θα με φώναζε και θα βαριόμουν να συνεργαστώ με εκείνον τον Φιλιππίδη»
Showbiz

Δήμητρα Παπαδήμα: «Δεν θα με φώναζε και θα βαριόμουν να συνεργαστώ με εκείνον τον Φιλιππίδη»

Η Δήμητρα Παπαδήμα μας έχει συνηθίσει στο να λέει τα πράγματα με το όνομά τους στις συνεντεύξεις της.

Συνταξιούχος πλέον και σε πολύ δημιουργική περίοδο καλλιτεχνικά, η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για το κίνημα #metοο, για τις καταγγελίες που έχουν ακουστεί αλλά και για το αν θα συνεργαζόταν με τον Φιλιππίδη ή τον Κιμούλη…

- Βγάλατε χρήματα μέσα από τη δουλειά σας;

Βέβαια, έτυχα και στο άνοιγμα της τηλεόρασης, άλλες εποχές. Κατάφερα και έστειλα το παιδί μου σε σχολεία που ήθελα, αυτή την επένδυση έκανα. Και φυσικά έκανα επένδυση και στην τέχνη μου. Πλέον κάνω τις δουλειές που θέλω αλλά δεν μου μένουν και πολλά λεφτά ακόμη (γέλια). Παίρνω και σύνταξη 800 ευρώ, τα βολεύω.

- Τηλεοπτικά θα σας δούμε;

Έγραψα ένα έργο το «Όλα μαύρα» που διακωμωδεί το σήμερα, αυτό το αλαλούμ που ζούμε. Ο Γιάννης Μποτσαντζόγλου είναι ένας Τσιόδρας αποστάτης από τους υπόλοιπους, που θέλει το καλό και την πρόοδο. Βρήκε λοιπόν το φάρμακο κάτι σαν βιάγκρα για άντρες και γυναίκες που θα γεννάνε οι γυναίκες πάνω από 60 σωστά παιδιά. Αλλά και αυτό σαν στρατόπεδο είναι. Έχω καταθέσει 10 επεισόδια στα κανάλια, αλλά επειδή δεν θέλω και να περιμένω το έκανα 400 σελίδες μυθιστόρημα που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Νίκας. Είναι ένας εκδότης με όραμα.

- Μετά το metoo το θέατρο έγινε καλύτερο;

Σίγουρα ο φόβος βάζει κάποια όρια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εξυγιάνθηκε.

- Θα συνεργαζόσασταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη αν σας φώναζε σε μια παράσταση;

Δεν θα με φώναζε και θα βαριόμουν να συνεργαστώ με εκείνον. Τώρα έτσι και αλλιώς νομίζω κανείς δεν θα πήγαινε να συνεργαστεί μαζί του, με τη ρετσινιά αυτή.

- Είχατε δηλώσει πως ο Γιώργος Κιμούλης καλά έκανε και επέστρεψε στο θέατρο...

Μαγκιά του που επέστρεψε, τι να σου πω δεν ξέρω. Ούτε γνωρίζω πώς κινήθηκε δικαστικά η συγκεκριμένη υπόθεση. Κατ’ εμέ αυτά που έγιναν πάρα πολύ καλώς έγιναν, αλλά το καλύτερο είναι να γίνονται τη στιγμή εκείνη. Και μιλάω και για μένα που έφευγα από τις δουλειές και δάγκωνα τις σάρκες από τα νεύρα μου και έπρεπε να πάω να κάνω καταγγελία. Όταν μετά από τόσα χρόνια πας και κάνεις καταγγελία για κάτι χάνεις το δίκιο σου. Ποιος μπορεί να σε υποστηρίξει; Είναι δύσκολα τα πράγματα. Γίνεται και αυτό σόου, λυπάμαι που το λέω γιατί είμαι και από τις πολύ πονεμένες στον χώρο και πολύ αδικημένη σε αυτό το κομμάτι.

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved