Δήμητρα Παπαδήμα: Η σχέση της σήμερα με τον Μποσταντζόγλου, η περιπέτεια υγείας του και ο γάμος
Showbiz

Δήμητρα Παπαδήμα: Η σχέση της σήμερα με τον Μποσταντζόγλου, η περιπέτεια υγείας του και ο γάμος

Η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου πορεύονται μαζί εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας αποκτήσει μαζί και την κόρη του Θαλασσινή που ήδη ακολουθεί την καριέρα ηθοποιού.

 

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για τη σχέση της με τον άντρα της ζωής της, για την πιθανότητα να παντρευτούν αλλά και για την περιπέτεια υγείας που είχε εκείνος πριν από μερικά χρόνια που τους άλλαξε τη ζωή.

-Τι είναι αυτό που σας ενώνει με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου μετά από τόσα χρόνια;

Τώρα περισσότερο από πριν. Είμαστε δυο παιδιά που δεν θα μεγαλώσουν ποτέ. Μοιρολατρούμε και γελάμε ακατάπαυστα και αυτό μας κρατάει. Δεν είναι εύκολο να φτάσεις σε αυτό το σημείο, περνάς... δια πυρός και σιδήρου.

-Εκείνος δήλωσε πως σας ζητάει να παντρευτείτε, αλλά εσείς δεν θέλετε;

Μια μου ζητάει αυτός, μια εγώ. Για την πλάκα μας το κάνουμε. Δεν με ενδιαφέρει ο γάμος. Του λέω όμως αν θέλει να κάνουμε ένα σόου, να πάμε στην παραλία εγώ με νυφικό και ξυπόλητη και αυτός ξυπόλητος και από πάνω γυμνός με την κοιλίτσα του έξω και να φωνάξουμε τα κανάλια να παντρευτούμε στη θάλασσα, σαν τα παιδιά των λουλουδιών. Και θα γίνει χαμός, αλλά δεν θέλει είναι σοβαρός.

-Η περιπέτεια της υγείας του σας έδεσε ακόμη περισσότερο;

Έβαλε άλλα στοιχεία στη σχέση μας. Με το τσιγάρο που κάπνιζε δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά και τον πείραξε στην καρδιά. Κάπνιζε πέντε πακέτα την ημέρα, δεν κοιμόταν για να καπνίζει. Ένας από τους λόγους που τσακωνόμασταν πάρα πολύ ήταν το τσιγάρο, ειδικά όταν κάπνιζε μπροστά στο παιδί. Του έλεγα κόφ’ το θα σε κόψει. Από το ‘19 που έπαθε ό,τι έπαθε, το έκοψε.

1675213488504-116121283-c2249e5d-papadima.jpg

-Τον εαυτό σας γιαγιά τον φαντάζεστε;

Δεν θέλω, κουραστικό μου κάνει και δεν θεωρώ ότι είναι η εποχή να γεννιούνται παιδιά... Τώρα η Παγώνη μας είπε για το Χ καινούργια πανδημία. Όλα αυτά όταν συζητείται στην Αμερική η στάση πληρωμών, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ζούμε πόλεμο εδώ και χρόνια.

-Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σας, στην οποία κληθήκατε να ανεβείτε στο θεατρικό σανίδι;

Ήμουν με τον Θύμιο Καρακατσάνη και με πήρε η αδερφή μου τηλέφωνο να μου πει ότι ο πατέρας μου δεν είναι καλά, τελείωνε. Δεν θα το ξεχάσω... Με πήρε ο Θύμιος στο καμαρίνι και με ρώτησε αν θέλω να ακυρώσουμε την παράσταση. Του είπα όχι δεν πέθανε, και έπαιξα. Όταν είσαι πάνω στη σκηνή με ένα τρόπο ξεπερνάς τον εαυτό σου, τουλάχιστον εγώ και αυτό σε βοηθάει να βάζεις σε μια ισορροπία τα πράγματα. Ήταν ένας πατέρας 83 ετών με το τάδε πρόβλημα, που θα έφευγε. Πολύ σκληρό αλλά τι να κάνουμε.

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved