Στάθης Κόικας: Δίνει spoiler για τον ήρωά του στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει
Showbiz

Στάθης Κόικας: Δίνει spoiler για τον ήρωά του στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει

Χαρισματικός ηθοποιός, με αδαμάντινο χαρακτήρα... σπάνιος συνδυασμός στον καλλιτεχνικό χώρο. Πώς να μη σε κερδίσει ο Στάθης Κόικας, ο οποίος μας εκπλήσσει κάθε φορά ευχάριστα με τις επιλογές των ρόλων του!

Τη φετινή σεζόν τον παρακολουθούμε στη δραματική σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει» να βασανίζεται από έρωτα για τη Ζέτα κι επειδή ο ήρωάς του ο Σταύρος δεν καταθέτει τα όπλα, ίσως στο τέλος κατακτήσει την καρδιά της.

  • Ο Σταύρος έσωσε την κόρη του δημάρχου από την αυτοκτονία, θα μπορούσε μεταξύ τους να ανοίξει μια ερωτική ιστορία;

«Την πρόλαβε την κατάλληλη στιγμή. Πήγε να ζητήσει δουλειά και την πήρε γιατί η καλοσύνη ανταμείβεται. Όμως οποιοσδήποτε δει έναν άνθρωπο να έχει ανάγκη για βοήθεια θα έτρεχε να βοηθήσει. Δεν μπορώ να σκεφτώ διαφορετικά».

  • Θα μπορούσαν οι δύο αυτοί νέοι να ερωτευτούν;

«Θα μπορούσαν και ήταν στις σκέψεις των σεναριογράφων, αλλά δεν θα γίνει, θα ήταν άδικο για τη Φωτεινή γιατί ο Σταύρος έχει κόλλημα με τη Ζέτα».

  • Θα επιστρέψει η Φωτεινή;

«Νομίζω ότι θα μείνει στην Αθήνα».

koikas.jpeg
  • Από την άλλη η Ζέτα συνειδητοποιεί ότι πλέον πρέπει να τραβήξει άλλο δρόμο στη ζωή της και θα βρεθεί στον δρόμο της ο Σταύρος ξανά.

«Είναι κοντά σε αυτή τη συνειδητοποίηση και έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Ντόκο. Με έναν τρόπο θα ξεμπερδέψει με τη δίκη και θα παίξει ρόλο ότι ο Σταύρος σε αυτό. Η Ζέτα ζητάει τη βοήθειά του στην κατάσταση που έχει δημιουργήσει η ίδια και ο Σταύρος με ένα τρόπο θα τη βοηθήσει. Η έκβαση θα είναι θετική».

  • Και για τον Σταύρο;

«Για τον Σταύρο υπάρχει ζόρι. Δεν θα είναι ρόδινα τα πράγματα μετά από αυτό. Θα κινδυνεύσει ίσως νομικά».

  • Εκτός όμως από τη σειρά που ολοκληρώνεται, την επόμενη σεζόν θα συνεχίσετε στο θέατρο στην παράσταση Berlin Alexanderplatz που σκηνοθετεί ο κ. Στάθης Λιβαθινός.

«Το έργο συνεχίζεται στο θέατρο της Οδού Κυκλάδων με τους ίδιους συντελεστές, τους Βασίλη Ανδρέου, Γιώργο Δάμπαση, Νίκο Καρδώνη, Λίλλυ Μελεμέ, Πολυξένη Παπακωνσταντίνου, Δημήτρη Παπανικολάου, Μαρία Σαββίδου, Θεόβη Στύλλου, Άρη Τρουπάκη, Δημήτρη Φιλιππίδη. Η παράσταση βάσιζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα-σημείο αναφοράς του Άλφρεντ Ντέμπλιν, ενός από τους σημαντικότερους Γερμανούς συγγραφείς του 20ού αιώνα και πραγματεύεται τους αλλεπάλληλους κύκλους της ζωής ενός προσφάτως αποφυλακισθέντα.

Τον κύκλο του έρωτα, της τιμιότητας, της επιβίωσης και του θανάτου μέσα από μια αλυσίδα συναρπαστικών γεγονότων που συνθέτουν τον τραγικό βίο του Φραντς. Τους στίχους των τραγουδιών υπογράφει ο Άρης Τρουπάκης και η πρωτότυπη μουσική σύνθεση είναι του Μιχάλη Λατουσάκη», είπε ο Στάθης Κόικας στο tv 24.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved