Παναγιώτης Στάθης: «Να αποβάλουμε την τοξικότητα της σεζόν»
Showbiz

Παναγιώτης Στάθης: «Να αποβάλουμε την τοξικότητα της σεζόν»

O Παναγιώτης Στάθης είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της καθημερινής πρωινής ζώνης του Open και μεταφέρει την επικαιρότητα της ημέρας μέσα από την εκπομπή «Ωρα Ελλάδος». Ο έμπειρος δημοσιογράφος μιλά για τις προηγούμενες συνεργασίες του, επισημαίνει την ακλόνητη θέση του σε θέματα που άπτονται ηθικής και αρχών και τη χαρά του που για πρώτη χρονιά δεν χρειάζεται να δουλεύει τα Σαββατοκύριακα.

  • Σε καθημερινή βάση, όμως, βρίσκεις ελεύθερο χρόνο για να αποσυμπιέζεσαι;

Όχι πολύ, αλλά προσπαθώ να κάνω κάποιες δραστηριότητες, λίγες, αλλά τις κάνω. Επίσης προσπαθώ να βρίσκω χρόνο για την οικογένειά μου και τους ανθρώπους μου.

KAMPOYRAKIS.jpg
  • Διακοπές θα πας;

Φυσικά! Μόλις παραδώσουμε τη σκυτάλη στους συναδέλφους που θα αναλάβουν την καλοκαιρινή ενημέρωση, θα φύγω. Είναι απαραίτητο να αποβάλουμε όλη την τοξικότητα και την ένταση της σεζόν. Το σώμα και η ψυχή πρέπει να ξεκουραστούν για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στα επόμενα, δεν γίνεται αλλιώς. Μην ξεχνάς πως το πρωινό ξύπνημα είναι πολύ δύσκολο και επιβάλλεται να βρεις λίγο τις ισορροπίες σου.

1675211123660-540106260-stathis-open.jpg
  • Καταφέρνεις να ξεφεύγεις τελείως από τη δουλειά στις διακοπές σου;

Ναι, γιατί δεν είναι δίκαιο ούτε για εμένα αλλά ούτε και για την οικογένειά μου. Προσπαθώ να το κάνω και να απολαμβάνουμε όλοι μαζί την ξεκούραση.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved