Γαστεράτου: Η μεγάλη αλλαγή στο κορμί της μετά την απώλεια κιλών & τα δυο φορέματα στη βάφτιση
Showbiz

Γαστεράτου: Η μεγάλη αλλαγή στο κορμί της μετά την απώλεια κιλών & τα δυο φορέματα στη βάφτιση

Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της βίωσε την περασμένη Κυριακή η Μαντώ Γαστεράτου καθώς βάφτισε την κόρη της.

Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της είχαν ετοιμάσει ένα παραμυθένιο σκηνικό για τον εορτασμό αυτής της τόσο σημαντικής ημέρας για την οικογένεια. Η μικρή Κυβέλη έλαμπε μέσα στο βαφτιστικό της σύνολο ενώ εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η μαμά Μαντώ αφού επέλεξε δυο φανταστικά φορέματα.

Στο μυστήριο η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια επέλεξε ένα λευκό μίντι φόρεμα ενώ στο γλέντι ένα άκρως καλοκαιρινό μάξι φόρεμα με ανοίγματα.

mando-(5).jpg

Και τα δυο, όπως θα παρατηρήσεις κι εσύ στη gallery αναδείκνυαν άψογα την καλοσχηματισμένη και φουλ αδυνατισμένη σιλουέτα της, μιας που η Μαντώ μετά τη γέννηση της μικρής, μπήκε σε πρόγραμμα διατροφής και εκγύμνασης με αποτέλεσμα να χάσει όλα τα κιλά που είχε πάρει στην εγκυμοσύνη.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

«Θεωρώ ότι αυτά τα 12 κιλά που έφυγαν από πάνω μου, τα έχασα χωρίς να στερηθώ τίποτα, χωρίς να νιώσω αδυναμία, χωρίς να πέσω κάτω από την πείνα, αλλά με ένα σωστό και καθόλου κουραστικό τρόπο. Ήθελα να βάλω και πάλι τη γυμναστική στη ζωή μου. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να αλλάξω τον τρόπο με τον οποίο μετακινούμαι. Άφησα το αυτοκίνητο και πήρα ποδήλατο. Είναι ένας πάρα πολύ εύκολος τρόπος και να εξοικονομήσεις χρήματα και να γυμνάζεσαι καθημερινά και να ανεβαίνει η ψυχολογία σου», έχει πει η ίδια

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved